Пт, 2024-03-29, 09:46
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2020 » Серпень » 14 » Додатковий збір з туристів-іноземців ввели у Греції
07:56
Додатковий збір з туристів-іноземців ввели у Греції

греція збір турист Греція почала збирати 20 євро додаткового збору з іноземних туристів за медпослуги, які отримують приїжджі. Про це повідомляє NaVlasniOchi.com/.

Ініціатива вводиться вперше, оскільки раніше туристи не платили за медичне обслуговування в Греції, за винятком випадків госпіталізації.

Спочатку медпослуги були повністю безкоштовними, проте місцеве МОЗ встановило плату в 20 євро з тих, хто звертається до медичних центрів, у регіональні поліклініки та лікарні.

Також додаткові збори будуть стягуватися і з тих, хто потребує аналізи крові та інші типи обстежень, відповідно до тарифів, встановлених національною системою охорони здоров’я Греції. Нові збори також поширюються на тих, хто проживає в Греції, але вважається «непостійними» резидентами країни.

Нагадаємо, що з серпня в Греції дозволили відновити круїзи. Круїзним лайнерам дозволять причалювати в портах Пірея, Родосу, Ираклио, Волоса, Корфу і Катаколо.

Також повідомлялося, що в Греції найбільший приріст заражень коронавірусом з квітня. Раніше в країні зафіксували 110 нових випадків захворювання — це рекордна позначка з квітня.

Категорія: Спорт і туризм | Переглядів: 1446 | Додав: adminA | Теги: Греція, турист, збір | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]