Пт, 2024-04-19, 14:44
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Липень » 5 » Долю півня, який турбує співами сусідів у Франції вирішить суд
09:14
Долю півня, який турбує співами сусідів у Франції вирішить суд

У Франції півень на ім’я Моріс, чиє ранкове кукурікання турбує його сусідів, потрапив у епіцентр судової справи. Про це повідомляє BBC.

Пара пенсіонерів обвинуватила Моріса у тому, що він створює для них звуковий шум у будинку, де вони давно планували провести спокійну старість.

Жан-Луї Бірон і Жоель Андрію близько 15 років тому побудували заміський будинок в селі Сен-П'єр-д'Олерон на мальовничому французькому острові Олерон. Вони поскаржилися до суду на власницю Моріса, заявляючи, що обрали регіон саме через його спокій. Проте Моріс і його гучні співи порушили ці плани.

Власниця Моріса Корінн Фессо, яка прожила на Олероні 35 років, стверджує, що її півень просто "робить те саме, що й інші півні".

Ні півень Моріс, ні його господиня не були присутніми у залі суду в четвер. Проте під будівлею суду зібрались власники інших півнів, щоб підтримати Моріса, який став для них справжньою знаменитістю.

Фессо та її однодумці кажуть: півні є частиною сільського способу життя, тому нерозумно вимагати припинення їх співу.

Очікується, що суд винесе вердикт щодо долі Моріса у вересні.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1442 | Додав: adminA | Теги: Суд, сусід, Франція, Півень, Спів | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]