Ср, 2024-04-24, 18:58
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2020 » Листопад » 29 » Доступним електрокаром Volkswagen може замінити Polo
21:44
Доступним електрокаром Volkswagen може замінити Polo

електрокар Volkswagen Фірма Volkswagen планує розширити лінійку електрокарів за рахунок невеликих “народних автомобілів” на батарейках зі стартовою ціною 20 тисяч євро. З часом доступні електромобілі можуть замінити малолітражки up! і Polo в європейській лінійці. Знизити ціни на “зелені моделі “Фольксвагену” допоможуть китайські партнери.

Новий керівник Volkswagen Ральф Брандштеттер анонсував розширення гами електромобілів за рахунок компактних і субкомпактних моделей. Глава німецького бренду підкреслив, що “автомобілі в невеликих сегментах дуже важливі і цікаві для Volkswagen”.

За інформацією Automotive News Europe, найменший електромобіль ID.1 стане наступником up!, а більший ID.2 може витіснити з європейської лінійки Polo. Мініатюрні моделі будуть базуватися на спрощеній платформі MEB-Lite, призначеної для електрокарів з тяговою батареєю ємністю менше 45 кіловат-годин.

Щоб знизити стартову ціну бюджетних електрокарів, Volkswagen буде використовувати дешевші літій-залізо-фосфатні акумулятори. Інший метод економії-партнерство з китайськими автовиробниками і випуск дешевих «батарейних» моделей в Піднебесній на спільних підприємствах з FAW і SAIC. Електромобілі на платформі MEB-Lite вийдуть на ринок не тільки під маркою Volkswagen, але і під брендами Seat і Skoda.

На даний момент найдоступнішим електромобілем Volkswagen є однокласник Golf-хетчбек ID.3. Базовий ID.3 у Німеччині коштує 34 тисячі євро, тоді як Golf восьмого покоління можна придбати за 20 тисяч євро. Незважаючи на різницю в ціні, в жовтні саме ID.3 став найбільш продаваним новим електромобілем в Європі-модель розійшлася тиражем 10,5 тисячі примірників.

Volkswagen не розкриває терміни дебюту “бюджетних” електрокарів, але до 2023-го прем’єри електричного однокласника Polo можна не чекати, а субкомпактний наступник e-up! і зовсім вийде на ринок не раніше 2025 року. Втім, бос Volkswagen Ральф Брандштеттер натякав, що прототипи електромобілів початкового рівня покажуть задовго до прем’єри.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1478 | Додав: admin | Теги: POLO, Volkswagen, електрокар | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]