Вт, 2024-04-30, 09:06
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2023 » Листопад » 8 » Електронна пошта Gmail стане месенджером
06:16
Електронна пошта Gmail стане месенджером

Після введення емодзі-реакцій та налаштування рядка пошуку велике оновлення Gmail впроваджує інтерфейс для відповідей у стилі чату на Android.

Більшість людей сьогодні відповідають на листи, прокрутивши їх донизу, де з’являться опції “Відповісти”, “Відповісти всім” і “Переслати”, а також нові емодзі-реакції. (Насправді ви можете відповісти й з верхньої частини листа).

Як повідомляє Android Police, Gmail зараз тестує поле “Відповісти”, яке “прилипає” до нижньої частини екрана – у вигляді красивої заставки. Це текстове поле дуже схоже на Google Chat з контейнером у формі пігулки, оточеним кнопками для прикріплення медіафайлів та емодзі.

Поле дозволяє вибрати тип відповіді, а також відредагувати, кому ви надсилаєте повідомлення, зліва, а з іншого боку ви можете розгорнути поточний повноекранний інтерфейс.

При натисканні відкривається клавіатура і розгортається поле відповіді, а праворуч з’являється кнопка надсилання. Таким чином, ви можете написати відповідь і при цьому бачити тіло листа, щоб зберегти контекст, що є найбільш значущою зміною. Незрозуміло, де в цьому інтерфейсі знаходяться швидкі відповіді.

Цей редизайн Gmail є досить великою зміною, особливо для програми, яка бачить не так багато користувачів, якщо Google вирішить продовжувати. На даний момент інтерфейс ще не широко розгорнутий і не з’являється на серверних пристроях.

Категорія: Технології та IT | Переглядів: 1393 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]