Ср, 2024-05-08, 18:53
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Березень » 31 » Енергоатом: ЧАЕС окупанти залишають
17:21
Енергоатом: ЧАЕС окупанти залишають

ЧАЕС Російсько-окупаційні сили, які утримують контроль над ЧАЕС, заявили українському персоналу станції, що збираються піти. Про це повідомляє "Енергоатом".

"Підтвердилася інформація, що окупанти, які захопили Чорнобильську АЕС та інші об'єкти у Зоні відчуження, двома колонами вирушили в бік українського кордону з республікою Білорусь. Наміри покинути ЧАЕС загарбники сьогодні зранку озвучували українському персоналу станції", ㅡ сказано в повідомленні.

За даними "Енергоатому", наразі на станції ще залишається невелика кількість окупантів. Там розповіли, що підтвердилася інформація про будівництво фортифікаційних споруд російських військ просто в Рудому лісі ㅡ найзабрудненішому в усій Зоні відчуження.

"Тож не дивно, що окупанти отримали значні дози опромінення й запанікували за перших ознак хвороби. А проявилася вона дуже швидко. Відтак серед військових почав назрівати майже бунт, і вони стали збиратися звідти", ㅡ зазначили в "Енергоатомі".

Окрім того, є інформація, нібито зараз для руху в бік Білорусі формується ще й колона військових рф, які тримали в облозі місто Славутич. Водночас Славутицька міська рада поки що ніяк це не коментувала.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1261 | Додав: admin | Теги: ЧАЕС, окупанти | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]