Пн, 2024-04-29, 06:47
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2023 » Вересень » 12 » ЄС буде вилучати автомобілі російських туристів
07:02
ЄС буде вилучати автомобілі російських туристів

У Єврокомісії нагадали про обмеження на ввезення низки речей із Росії. Зокрема, об'єктом заборони при в'їзді до ЄС є автомобілі російських громадян, які зареєстровані в рФ. Про це повідомив представник Єврокомісії Деніел Шерідан Феррі.

Феррі нагадав, що зараз ЄС прийняв щодо росії 11 санкційних пакетів, які спрямовані на те, щоб позбавити Москву доходів для фінансування війни.

"Вилучення автомобілів російських туристів при в'їзді до країн ЄС не є чимось новим, ця заборона діє вже давно. Держави-члени повинні застосовувати ці санкції як дотримання європейського права. І державам-членам слід їх реалізовувати. З нашого боку, ми даємо інформацію, директивні вказівки цим державам, щоб вони могли виконувати свої зобов'язання", - сказав Феррі.

Раніше Єврокомісія підтвердила нововведення у санкційному законодавстві, у рамках якого росіяни більше не зможуть в'їжджати до країн Євросоюзу на зареєстрованих у рФ автомобілях. Крім того, росіянам заборонили і перевезення особистих речей, серед яких смартфони, ноутбуки, фотокамери, косметика, коштовності, вироби зі шкіри тощо.

Кожен ввезений до рФ китайський чи американський чіп і напівпровідник, кожна поставлена в країну-агресор пральна машина означають, що у росіян з'явилася ракета, яка може вбити українську дитину, і високотехнологічна начинка біля вертольота або танка, які вбиватимуть наших солдатів. Але що роблять Київ та його західні партнери, щоб не допустити ввезення до рФ високотехнологічної продукції?

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1103 | Додав: abel | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]