Чт, 2024-04-25, 22:03
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Жовтень » 15 » Функції і види автомобільних чохлів
08:56
Функції і види автомобільних чохлів

Бруд і волога, які накопичуються на перетяжці сидінь машини, здатні пошкодити її структуру і стати справжнім головним болем для водія. Автомобільні чохли захистять автокрісла від зовнішніх факторів і значно збільшать строки експлуатації заводського матеріалу.

Функції чохлів

Вони здатні допомогти в вирішенні багатьох задач. Їх перелік включає:

  • захист обтяжки крісел від погодних факторів: вологи, бруду, дорожнього пилу;

  • захист від механічних пошкоджень: інтенсивного стирання, подряпин від замків, сигаретних пропалів;

  • маскування пошкоджень, які з'явились під час попередньої експлуатації автомобіля.

  • допоможуть підвищити вартість вашої машини, якщо ви вирішите її продати. Адже чохли широко використовуються як інструмент тюнінгу.

Окрім того, авточохли допомагають змінити інтер'єр машини, зробити його більш різноманітним і елегантним, не схожим на інші. Ви маєте можливість підібрати колір та матеріал за своїм бажанням.

Якими бувають чохли?

Аксесуари, запропоновані відомими виробниками, можуть бути двох видів. Перший тип - модельні. Їх шиють для конкретної моделі машини, в залежності від її кузову, року випуску і комплектації. Під час виробництва компанія враховує всі особливості конструкції машини. Це дозволяє модельним аксесуарам максимально щільно облягати сидіння, не створюючи складок чи провисань. Серед їх недоліків водії виділяють порівняно високу вартість і іноді довгий період виготовлення.

Другий тип аксесуарів – універсальні чохли. Їх головна перевага полягає в тому, що вони підходять для монтажу на крісла одразу декількох моделей. Дешевші, ніж модельні авточохли. Однак при встановленні на сидіння - створюють складки і незначні провисання. В деяких випадках тканина універсальних чохлів закриває місця, в яких встановлені автомобільні подушки безпеки. Втім, це компенсується їх невеликою вартістю та широким асортиментом моделей з різноманіттям кольорів і орнаментів.

Варто відзначити, що до типу універсальних відносяться не тільки повноцінні чохли, але й накидки і чохли-майки. Від повноцінних вони відрізняються тим, що не можуть повністю прикрити обтяжку сидінь. Як правило, вони захищають від пошкоджень тільки передню частину крісел.

Інтернет-магазин MARKET.RIA пропонує широкий асортимент модельних і універсальних авточохлів за вигідними цінами на ринку України. Тут ви можете скористатися формою підбору за автомобілем. Це значно зекономить ваш час.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1472 | Додав: adminA | Теги: чохол, вид, автомобіль, функції | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]