Чт, 2024-04-25, 22:14
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Листопад » 3 » Генпрокуратура - Корбана затримали за новим епізодом
14:07
Генпрокуратура - Корбана затримали за новим епізодом

Главу політради партії "УКРОП" Геннадія Корбана затримали в рамках нового кримінального провадження.

Про це заявив журналістам у вівторок начальник управління з розслідування особливо важливих справ Генпрокуратури Степан Божило, передає "Інтерфакс-Україна".

Відповідаючи на запитання журналістів, чи відбувається повторне затримання Корбана в рамках нового кримінального провадження, він сказав: "Ви правильно розумієте".

"Він на даний момент у Києві, з ним працює слідчий і проводить процесуальні дії", - додав представник Генпрокуратури.

Відповідаючи на уточнююче запитання щодо нового провадження, Божило сказав, що "у зв'язку з окремими обставинами цього кримінального провадження" не може на даний момент надати цю інформацію.

В Генеральній прокуратурі також заявили, що лідер партії "УКРОП" наразі в Києві, з ним проводять слідчі дії у рамках нового кримінального провадження, він почувається нормально.

"Нині в цих кримінальних провадженнях тривають слідчі процесуальні дії. Вчора під час проведення досудового розслідування були отримані дані про здійснення Корбаном низки кримінальних правопорушень. Були внесені відомості до ЄРДР і розпочато досудове розслідування. Сьогодні вранці після прийняття слідчим рішення Корбан був затриманий в порядку ст. 208 КПК. Нині він перебуває разом із слідчими. З ним проводять слідчі дії", - розповів Божило.

При цьому він запевнив, що Корбан користується всіма процесуальними правами, і з ним "поводяться коректно, його життю і здоров'ю нічого не загрожує".

Божило також наголосив, що у разі виникнення проблем із здоров'ям у Корбана йому буде надано кваліфіковану меддопомогу й надалі прийматимуть рішення відповідно до чинного законодавства.

Як відомо, у вівторок вранці лідера партії "УКРОП" доставили з лікарні в Новозаводський суд Чернігова, який мав обрати йому запобіжний захід, але близько 8:45 ранку вивели його з будівлі суду та вивезли.

Згодом СБУ повідомила, що слідчий Генпрокуратури доручив СБУ доставити Корбана на слідчі дії.

Cоратника олігарха Ігоря Коломойського і кандидата у мери Києва Геннадія Корбана затримали під час спецоперації 31 жовтня, правоохоронці підозрюють його в причетності до керівництва організованою злочинною організацією.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1994 | Додав: adminA | Теги: корбан, Генпрокуратура, новий епізод, затримка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]