Чт, 2024-03-28, 11:33
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Березень » 6 » Гібридний кросовер CX-30 представила в Женеві Mazda
11:05
Гібридний кросовер CX-30 представила в Женеві Mazda

Японська компанія Mazda представила на Женевському автосалоні кросовер CX-30, який буде розташований між CX-3 та CX-5.

Коли Mazda випустила перший тізер нового компактного кросовера рівно місяць тому, багато хто подумав, що японська компанія збирається представити нове покоління CX-3 в Женеві. Проте вже цього тижня виявилось, що нова модель це - ані новий CX-3, ані європейська версія CX-4.

Замість цього, Mazda представила новий глобальний кросовер. CX-30 - це автомобіль з високим рівнем кліренса, розташований між моделями CX-3 та CX-5 у лінійці кросоверів/позашляховиків марки. Він виглядає дещо стриманіше, ніж його брати CX, з більш консервативним підходом до дизайну Kodo. Пропорції збалансовані, і машина виглядає трохи менш агресивною, ніж CX-5, але, теж цікавою.

CX-30 стане еволюцію архітектури автомобілів Mazdava Skyactiv, яка вже з’явилася на новій Mazda3. При довжині 4 395 мм та ширині у 1 795 мм, колісна база складає 2 655 мм, що значно довше та трохи ширше за CX-3. Mazda не говорить поки про вагу автомобіля, але можна припустити, що вона буде трохи вищою за CX-3 (1339 кг).

Діапазон двигунів для моделі складатиметься з бензинових та дизельних Euro 6, яким будуть асистувати шести-швидкості механічна або  автоматична коробки. Всі бензинові агрегати будуть оснащені гібридною системою M Hybrid від Mazda для підвищення ефективності. Технологія об'єднає двигун внутрішнього згорання з електричним двигуном та 24-вольтною літій-іонною батареєю.

CX-30 також отримає останній двигун Mazidina Skyactiv-X, який використовує унікальний метод спалювання, що має поєднати переваги бензинового та дизельного двигунів. Виробник не розкриває цифри стосовно нового агрегату, але якщо вірити «розкритим» показникам нової Mazda3 для Європи, то слід очікувати пікова потужність у 178 к.с. та 222 Нм крутного моменту.

Потужність двигуна внутрішнього згоряння буде спрямована на всі чотири колеса через систему i-Activ AWD компанії з GVC Plus, яка інтуїтивно контролює розподіл крутного моменту між передніми і задніми колесами. Mazda зазначає, що технологія надасть краще зчеплення у всіх умовах ведення без впливу на витрати пального.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1491 | Додав: adminA | Теги: кросовер, гібрид, CX-30, Женева, Mazda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]