Пт, 2024-03-29, 00:42
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2020 » Листопад » 12 » Глобальну мережу педофілів викрила поліція Австралії
00:11
Глобальну мережу педофілів викрила поліція Австралії

поліція австралія Правоохоронці низки країн світу проводять спецоперацію проти міжнародної злочинної мережі, члени якої здійснювали наругу над дітьми та розповсюджували відеоматеріали серед інших збоченців.

Як повідомляє ВВС, поліція Австралії заарештувала 14 чоловіків в рамках розслідування справи щодо міжнародної мережі педофілів, та врятувала 46 дітей, які зазнавали сексуального насильства та інших форм експлуатації. Ще три арешти здійснено у США, ідентифіковані злочинці у Європі, Азії, Канаді та Новій Зеландії. Члени мережі виготовляли та розповсюджували в інтернеті відповідні фото- та відеоматеріали.

В Австралії жертвами педофілів були діти віком від 16 місяців до 15 років, повідомляє федеральна поліція країни. Шістнадцять із них відвідували один дитячий центр. 14 чоловікам висунули 828 звинувачень у нарузі над дітьми, а також звинувачення у зоофілії за участю чотирьох тварин. Зокрема 27-річному учасникові злочинної групи вже висунули понад 300 звинувачень, включно із сексуальним насильством. Його 22-річному партнеру також висунули звинувачення.

Розслідування щодо педофілів розпочалося рік тому, після того, як американські слідчі повідомили австралійським колегам про підозрілого користувача інтернету із Сіднея. Його заарештували і вже інкримінували 89 правопорушень, зокрема наругу над двома дітьми. Через першого затриманого поліцейські вийшли на форуми у соціальних мережах, де обмінювались фото- та відеоматеріалами.

"Кожен наступний ордер приводив до виявлення більшої кількості ймовірних правопорушників та більшої кількості дітей, яких потрібно врятувати", – говорять у поліції. Склад затриманих педофілів дуже різноманітний, серед них футбольний тренер, електрик, шеф-кухар, працівник супермаркету та доглядач за людьми з інвалідністю.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1373 | Додав: admin | Теги: мережа, поліція, Австралія, педофіл | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]