Пт, 2024-03-29, 01:45
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2023 » Березень » 7 » Глушити дзвінки від невідомих абонентів навчився WhatsApp
00:21
Глушити дзвінки від невідомих абонентів навчився WhatsApp

У бета-версії месенджера виявили функцію, яка найближчими днями з'явиться у всіх користувачів iPhone та Android. Тепер WhatsApp може заглушувати дзвінки від невідомих абонентів.

Користувач не отримає звукового повідомлення про дзвінок, якщо дзвінок не записано у контактну книгу. Додзвонитися вийде лише у тих, хто вже є у списку контактів. При цьому дзвінки від незнайомців будуть безшумними, а побачити історію заглушених дзвінків, як і раніше, можна буде у списку викликів та центрі повідомлень.

Увімкнути опцію можна буде в налаштуваннях WhatsApp (за замовчуванням вона буде вимкнена). Радимо активувати її всім, оскільки останнім часом зростає проблема телефонного шахрайства та спам-реклами. Зазвичай зловмисники дзвонять користувачам, щоб вкрасти особисту інформацію чи обманним шляхом змусити здійснити платіж, чи надати конфіденційні дані. Функція також допоможе не відволікатися від небажаних розмов.

Нововведення знаходиться на фінальному етапі розробки та стане доступним у наступному великому оновленні WhatsApp. Нагадаємо, у Telegram подібна функція вже є давно. Щоб її увімкнути, потрібно перейти до «Налаштувань» — «Конфіденційності» — «Дзвінки» — «Хто може мені дзвонити».

Категорія: Наука, техніка і Hi-Tech | Переглядів: 1145 | Додав: admin | Теги: абонент, WhatsApp, дзвінок | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]