Сб, 2024-04-27, 07:20
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Жовтень » 28 » Головною платформою для поширення потокового контенту став YouTube, обійшовши Netflix
00:14
Головною платформою для поширення потокового контенту став YouTube, обійшовши Netflix

YouTube Відповідно до останнього звіту Nielsen, використання телебачення у вересні в цілому зросло на 2.4% у порівнянні із серпнем.

Згідно з інформацією з останнього звіту Nielsen, який наводить MediaSat, у вересні частка потокових платформ у телевізійному перегляді зросла до рекордних 36.9%. При цьому YouTube став найпопулярнішою платформою для поширення потокового контенту, вперше випередивши Netflix. Звіт дає загальний місячний знімок телевізійних і потокових трансляцій від компанії, що проводить вимірювання медіа.

Телевізійні трансляції також продемонстрували у вересні зростання: їхня частка сягнула 24.2% від загальних обсягів переглядів, при цьому частка кабельного ТВ впала до 33.8%. Використання телебачення у вересні в цілому зросло на 2.4% у порівнянні із серпнем.

За даними Nielsen, сектор телевізійних трансляцій демонструє найбільше зростання в порівнянні з попереднім місяцем. У вересні використання сектору трансляцій зросло на 12.4%, що було зумовлено разючим зростанням перегляду спортивних змагань на 222%.

Це призвело до того, що частка телевізійних трансляцій цього місяця зросла на 2.1 пункту порівняно із серпнем. І це найвища частка від травня, коли вона складала 24.4%.

Однак у річному розрізі частка трансляцій знизилася на 7.1% у порівнянні з минулим роком, і ця категорія, за даними Nielsen, втратила 2.1%.

Попри збільшення перегляду спортивних програм на 40% використання кабельного телебачення практично не збільшилося у вересні порівняно із серпнем. Однак завдяки зростанню обсягів трансляцій і передачі потокового контенту, частка кабелю впала на 0.7% – до 33.8% станом на кінець вересня. Вона є найнижчою часткою на сьогодні за даними огляду. Обсяг переглядів кабельного телебачення знизився на 9.3% порівняно з вереснем 2021 року, а у цілому за рік категорія втратила 3.8 пункти.

Nielsen також повідомляє про те, що частка перегляду потокового контенту зросла у вересні на 2 пункти порівняно із серпнем. За рік використання потокових платформ зросло на 34.6%, і в цілому категорія додала 9.2 пункту частки.

Цього місяця в огляді дебютувала Pluto TV, безплатна послуга потокового телебачення з підтримкою реклами. Pluto TV є першою послугою FAST, яка подолала поріг частки в 1% і вийшла з категорії «інші потокові передачі».

Інші ключові показники у категорії потокових платформ:

  • YouTube (включаючи YouTube TV) у вересні зумів взяти найвищу серед платформ частку у 8.0%, зрівнявшись із липневим рекордом Netflix та вперше випередивши в огляді решту потокових платформ.
  • Hulu (включаючи Hulu Live) також показав рекордно високу частку на ринку потокових платформ – 3.8%.
  • Amazon Prime Video зберіг частку 2.9%, але успіх фільму «Володар перснів: Персні влади» та спеціальних ігор Thursday Night Football сприяв зростанню обсягів переглядів контенту з платформи на 34.7% порівняно із минулим роком.
  • HBO Max продемонстрував найбільше зростання використання (+9.9%) серед платформ, показаних у звіті, головним чином завдяки перегляду «Будинку Дракона» та «Гри престолів».

Обсяги лінійних потокових трансляцій на MVPD (дистриб’ютори багатоканальних відеопрограм) і vMVPD (дистриб’ютори віртуальних багатоканальних відеопрограм) склали у вересні 5.4% від загального споживання телебачення та 14.5% від споживання потокового відео. Трансляційний і кабельний контент, який переглядається через програми лінійного потокового передавання, також зараховується до відповідної категорії.

Категорія: Розваги та відпочинок | Переглядів: 1219 | Додав: admin | Теги: Netflix, контент, Youtube | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]