Пт, 2024-04-19, 00:55
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2018 » Лютий » 8 » Головну причину раку виявили вчені
18:46
Головну причину раку виявили вчені

Виходячи з висновків фахівців, одна з головних причин захворювання на рак може ховатися в безпосередньому зв’язку з роботою імунітету. Крім цього, стало відомо, що страшна недуга значно частіше проявляється у чоловіків.

Відповідальними за дослідження були вчені з університету Данді в Шотландії, в журналі Proceedings of the Academy of Sciences вони описали результати свого дослідження, яке було пов’язане з причинами захворювання на рак. Як виявилося, старіюча імунна система в цьому відіграє значну роль, при цьому, значно більшу, ніж вважалося раніше. Згідно з висновками дослідників, чоловіки значно частіше за жінок хворіють на рак.

“Це епідеміологічне дослідження може мати дуже серйозні наслідки для глобальної боротьби з раком. Важливо надалі підтвердити усе конкретними даними досліджень”, – зазначив фахівець.

Експерти відзначають, що одним з ключових факторів у профілактиці раку може стати імунна система, а не генетичні мутації, як це вважалося раніше. Протягом декількох десятиліть вважалося, що мутації, які виникають чи в результаті схильності, або через відповідний спосіб життя стають причиною захворювання.

Традиційна точка зору полягає в тому, що спосіб збільшення захворюваності на рак можна зрозуміти і визначити кількісним шляхом. Зазначалося, що це відбувається, коли спостерігається від п’яти до шести мутацій в одній клітині.

Категорія: Здоров'я і медицина | Переглядів: 1759 | Додав: adminA | Теги: вчені, рак, причина | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]