Пт, 2024-04-26, 07:13
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2023 » Січень » 19 » Ідеальну різницю у віці для міцних стосунків названо
06:02
Ідеальну різницю у віці для міцних стосунків названо

Пари з різницею до трьох років мають міцніші стосунки і легше справляються з життєвими труднощами. Вчені назвали ідеальну різницю у роках та розповіли про проблеми, що виникають у парах з великим розривом у віці.

Вчені встановили, що пари з великою різницею у віці менш задоволені своїм шлюбом. Вони також гірше адаптуються до потреб один одного, і їм важко впоратися із життєвими проблемами спільно.

І навпаки, ближчі за віком подружні пари з більшою ймовірністю будуть задоволені своїми стосунками, встановили дослідники. Максимально задоволені своїм союзом партнери, різниця у віці яких не перевищує трьох років. Це з тим, що вони одночасно переживають подібні етапи у житті.

Консультант з питань шлюбу Бренді Порш зазначає, що навіть якщо різниця у віці невелика, наприклад від чотирьох до п'яти років, у людей можуть бути різні рівні емоційної зрілості. І це створює проблеми у відносинах, оскільки один партнер може брати на себе більше відповідальності, тоді як інший може викликати розчарування та конфлікт через незрілу поведінку. І хоча старший із подружжя не завжди мудріший, у нього є досвід, який і стає причиною зіткнення.

Проте вчені наголошують: дослідження показують лише загальні закономірності. Різниця у віці може ускладнити стосунки, але все зводиться до того, що всі люди хочуть бути потрібними та почутими.

Тому не варто списувати з рахунків людини лише тому, що вона не потрапляє до діапазону ідеальної різниці у віці. Якщо суперечки виникають через вік, то відносини пари залежатимуть від здатності долати труднощі разом, зазначили вчені.

Категорія: Дім і сім'я | Переглядів: 1210 | Додав: admin | Теги: різниця, Міцність, вік, стосунки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]