Пт, 2024-03-29, 01:55
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Червень » 1 » IKEA планує вийти на ринок України
18:22
IKEA планує вийти на ринок України

  Шведська торгова мережа товарів для дому IKEA планує вийти на український ринок. Про це йдеться у відповіді IKEA на запит "Громадського".

"Повідомляємо, що франшиза для України дійсно надана, але наразі у нас немає точної дати щодо відкриття торгової мережі", - йдеться у повідомленні. Як зазначається, наразі невідомо й місто, у якому планується відкриття торгової мережі IKEA.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що компанія GfK Ukraine провела опитування інтернет-користувачів у віці 18-45 років, що проживають в містах з населенням більше 500 тис. осіб. Згідно з дослідженням, магазини товарів для дому IKEA (46,8% респондентів) і магазини одягу H&M (39,4%) є лідерами серед брендів міжнародних мереж магазинів, яких не вистачає українцям. Третє і четверте місце поділили магазини техніки Apple Store (30%) і одягу Hugo Boss (29,8%).

Мережа гіпермаркетів з США Walmart займає п'яте місце з показником у 25,8%. У компанії відзначають, що торговельну мережу H&M вдвічі частіше називали жінки, ніж чоловіки, у яких цей бренд не увійшов до ТОП-5. Однак у чоловічій ТОП-5 потрапила мережа супермаркетів Tesco.

Категорія: PR, реклама і маркетинг | Переглядів: 1897 | Додав: abel | Теги: бізнес, україна, IKEA, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]