Вт, 2024-10-22, 17:34
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Пошук
Головна » 2024 » Серпень » 7 » Ім’я нового спецпредставника США з відновлення України назвали у Білому домі
00:42
Ім’я нового спецпредставника США з відновлення України назвали у Білому домі

Повноваження спецпредставника Сполучених Штатів Америки з питань економічного відновлення України буде виконувати заступник держсекретаря з управління та ресурсів Річард Верма. Він замінить Пенні Пріцкер, яка іде з посади. Про це заявив державний секретар США Ентоні Блінкен.

За його словами, перебування Пріцкер на посаді спецпредставника США з відновлення України обмежено одним роком, тому її повноваження перейдуть до заступника держсекретаря США з управління та ресурсів Річарда Верма.

"Заступник держсекретаря з питань менеджменту та ресурсів Річард Верма продовжить свою роботу на підтримку зусиль Сполучених Штатів щодо підтримки економічного відновлення України. Адміністрація Байдена прагне допомогти Україні міцно стати на ноги — у військовому, економічному та демократичному планах", — йдеться у повідомленні.

Блінкен наголосив, що протягом останнього року Пенні Прітцкер була невтомним прихильником економічного відновлення України.

"Вона їздила в Україну шість разів, очолюючи численні делегації генеральних директорів до Києва та роблячи зупинки по всій Європі з головною метою допомогти народу України закласти основу для повномасштабного економічного відновлення та вступу до ЄС. Я вдячний за державну службу Пенні, а також за те, що вона знову приєдналася до уряду та виконувала цю роль у такий критичний час", — підкреслив Блінкен.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1132 | Додав: admin | Теги: США, відновлення, спецпредставник, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]