Сб, 2024-04-27, 03:51
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Квітень » 12 » Імітація цегли. Види імітації цегли
10:11
Імітація цегли. Види імітації цегли

Імітація цегли - це декоративний матеріал, який використовується як всередині, так і зовні житлових будинків. Він підходить як для інтер'єрів в сільському стилі, так і для інтер'єрів в стилі лофт і модерн.Тонка плитка, що імітує цегла, виглядає ідентично натуральному. Перевага полягає в простоті установки, розмаїтті кольорів і в ціні.

Цегла і імітація цегли

Цегла - популярний оздоблювальний матеріал всередині і зовні будинку. Він присутній як в класичних, так і в сучасних аранжуваннях, поєднується зі скандинавським стилем і відображає характер інтер'єрів в індустріальному стилі. Прикрашає стіни, каміни і колони в інтер'єрі, а також фасади будівель. Різноманітність кольорів - від самого класичного червоного, білого і сірого, до чорного і насичених кольорів, таких як жовтий або темно-синій.

Відмінних результатів можна досягти, знявши штукатурку і оголивши стару цегляну стіну. Людям, які не живуть в старих багатоквартирних будинках, доводиться шукати інші рішення. На ринку пропонується різноманітність видів в заміну натуральному цеглі - гіпсовий або архітектурний бетонний цегла, клінкерна плитка і навіть шпалери або фотошпалери. Ці типи цегляних матеріалів на стіні дають приголомшливий ефект і часто набагато дешевше, і простіше в установці, ніж натуральні цеглини.

Види імітації цегли

Клінкерна плитка - замість клінкерної цегли, стіну або камін можна обробити тонкою клінкерною плиткою. Клінкер - міцний матеріал, і ціна на облицювальну клінкерну цеглу дуже доступна, він стійкий до проникнення пилу і бруду, а також до механічних пошкоджень. Плитка обпалюється так само і з того ж сировини, що і цегла, завдяки чому вони однакового кольору і структури, не вимагають просочення і зберігають колір. Крім того, вони не вбирають, тому їх можна використовувати як імітацію цегли на фасаді, а також в якості обробки стін або камінів всередині.

Гіпсова цегла - доступний в розмірах, що відповідають розмірам одинарного цегли, а також в панелях, як імітація цегли зі стиком. Невисока ціна - перевага гіпсового цегли. Найчастіше випускаються в білому кольорі, що дозволяє створити сучасну яскраву цегляну стіну. Імітація гіпсового цегли вимагає просочення і, тому що матеріал абсорбуючий, не можна використовувати на відкритому повітрі або у вологих приміщеннях, таких як ванні кімнати і кухні.

Архітектурний бетонна цегла - випускається у вигляді готових панелей, що гарантує легкість і швидкість монтажу. Перевага бетонного цегли - стійкість до механічних пошкоджень та вологи. Такий матеріал можна використовувати у ванній або на кухне.

Фотошпалери і шпалери - імітація цегли шпалерами або фотошпалерами - дешеве рішення. Однак такий вид облицювання не дасть привабливого ефекту, до ак при використанні плитки.Цегла на стіні - найпопулярніше застосування плитки під цеглу. Найчастіше одну зі стін у вітальні, яку потрібно підкреслити, покривають матеріалом, що імітує цеглу. Це може бути стіна, на яку вішається телевізор або полиці з книгами. Привабливе рішення - облицювання стінових ніш імітацією цегли і непомітна підсвічуванням. У невеликих інтер'єрах цегляну плитку слід пофарбувати в білий колір або вибрати білі гіпсові панелі, так як чіткий візерунок і темний колір цегли можуть візуально зменшити і перевантажувати маленьку кімнату.

Цегляна стіна - не тільки декор у вітальні. Також використовується на стінах у ванній або проміжок між стільницею і навісними шафами на кухні. У цій ситуації необхідно використовувати імітацію цегли з архітектурного бетону або клінкерну плитку, стійку до вологи і воді. Імітація цегли на кухні або у ванній кімнаті надає кімнаті рустикальний колорит, але також вписується з елементами декору в стилі модерн або лофт.

Імітація цегли може накрити камін у вітальні, надавши сільський, природний характер. Також оформлення цеглою кухонного острова або барной стійки на кухні, стане привабливим прикрасою як кухні, так і вітальні. Плитка під цеглу, також підходить для використання на відкритому повітрі. Використовується для обробки фасаду будівлі або тільки фундаменту. Клінкерна плитка також - перевірений матеріал для облицювання зовнішніх сходів і підвіконь, а також для огорож.

Категорія: Будівництво та ремонт | Переглядів: 1451 | Додав: admin | Теги: вид, цегла, імітація | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]