Сб, 2024-04-20, 15:02
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2016 » Жовтень » 7 » Іммігрантів запрошують на роботу маленькі містечка Канади
09:59
Іммігрантів запрошують на роботу маленькі містечка Канади

Останні дані статистичної служби уряду Канади свідчать, що країні необхідна інша стратегія для того, щоб залучати більше іммігрантів в сільські місцевості. Тим часом, невеликі міста Канади вже вигадують способи, як привабити закордонних працівників.

За останній рік велика частина нових постійних жителів Канади заселилася в 7 містах: Торонто, Монреаль, Ванкувер, Калгарі, Едмонтон, Оттава і Вінніпег. Уряд Канади хоче змінити цю тенденцію.

"Крім рекордного числа нових іммігрантів, які прибули в минулому році, уряд сподівається вітати ще більше новачків в Канаді в 2017. Думаємо заманити цих іммігрантів в інші населені пункти країни. Канада має потребу в більшій кількості іммігрантів тому, що у нас старіє населення, а значить нам потрібна молода кров, яка допоможе нашій економіці рухатися вперед", - зазначив Міністр Канади з питань імміграції Джон Маккалум.

Кілька маленьких міст і селищ в центральній Канаді вже створили місцеві імміграційні стратегії для залучення новачків. Одне з таких міст - Морден.

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 1945 | Додав: adminA | Теги: робота, іммігранти, Канада, маленькі містечка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]