Чт, 2024-03-28, 11:17
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Лютий » 13 » IX дегустаційний з’їзд виноградарів відбувся в Івано-Франківську
19:23
IX дегустаційний з’їзд виноградарів відбувся в Івано-Франківську

Дев’ятий рік поспіль клуб "Виноградарі Прикарпаття" влаштовує дегустаційний з’їзд виноробів. Метою цього заходу є обмін досвідом у вирощуванні винограду, підняття культури виготовлення соків та вин. Цьогоріч у заході взяв участь заступник начальника управління департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Олександр Михайлов.

Про це повідомляє відділ взаємодії із засобами масової інформації та книговидання управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Івано-Франківської ОДА.

IX дегустаційний з’їзд виноробів зібрав виноградарів Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей.

На дійстві було представлено більше трьох десятків вин домашнього виробництва. Напої оцінювали понад 100 поціновувачів цього напою. Найсмачніші вина Прикарпаття визначались методом сліпої дегустації усіма присутніми на з’їзді в трьох лігах: сухі виноградні, напівсолодкі виноградні та солодкі виноградні вина. Виробники кращих із кращих вин, за результатами дегустації і відповідного рішення конкурсної комісії, були відзначені призами.

Категорія: Розваги та відпочинок | Переглядів: 1548 | Додав: adminA | Теги: виноградар, Івано-Франківськ, з’їзд, дегустація | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]