Пт, 2024-10-18, 07:29
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Пошук
Головна » 2024 » Липень » 11 » Із новим британським прем'єром перше зустрівся Зеленський
00:16
Із новим британським прем'єром перше зустрівся Зеленський

Президент України Володимир Зеленський у Вашингтоні провів свою першу зустріч з новим прем'єр-міністром Великої Британії Кіром Стармером. Говорили про потреби України. Повідомив Стармер перед засіданням Євроатлантичної ради.

Прибувши на саміт НАТО, Стармер сказав, що щойно мав "дуже гарну зустріч" з президентом Зеленським, де "абсолютно чітко вказав, що зміна уряду у Британії не має жодного значення для підтримки України."

Він сказав, що його політична сила була єдиною щодо підтримки ще перебуваючи в Україні, а також згадав, що говорив із Зеленським телефоном одразу після набуття повноважень прем'єр-міністра минулого тижня.

За словами Стармера, під час розмови йшлося про подальші потреби України.

"Для нас важливо сьогодні переконатися разом з союзниками, що є згода щодо цієї підтримки і що вона має бути підсилена", – сказав прем'єр Британії.

"Це також меседж для путіна: рішучість НАТО сильніша ніж будь-коли, і НАТО єдиний як ніколи в історії і також абсолютно свідомий, чим є російська агресія", – заявив Стармер.

Раніше Кір Стармер дав зрозуміти, що Україна може використовувати британські ракети Storm Shadow для ураження військових цілей на території росії.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1102 | Додав: admin | Теги: прем'єр, Зеленський, стармер, Британія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]