Сб, 2024-04-20, 14:03
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2020 » Жовтень » 6 » Із загиблими курсантами прощаються у Харкові
09:34
Із загиблими курсантами прощаються у Харкові

Харків прощання загиблий курсант У Харкові у вівторок, 6 жовтня, прощаються із курсантами, які загинули внаслідок авіакатастрофи військового літака Ан-26 під Чугуєвом. Церемонія вшанування розпочалася о 10:00.

Про це повідомляє Харківський національний університет Повітряних сил імені Івана Кожедуба у Facebook.

"6 жовтня о 10 годині на майдані Свободи відбудеться церемонія вшанування офіцерів та курсантів Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба, які трагічно загинули унаслідок катастрофи військового літака Ан-26Ш під Чугуєвом", - сказано у повідомленні.

Відзначимо, ввечері 25 ввечері поблизу військового аеродрому в Чугуєві розбився літак АН-26 з офіцерами і курсантами Харківського національного університету Повітряних сил. На борту літака знаходилися 27 осіб, вижити вдалося лише одному курсанту.

Нагадаємо, раніше Повітряні сили Збройних сил України показали схему руху літаків на військовому аеродромі в Чугуєві в день катастрофи АН-26. На схемі показано рух АН-26 і іншого літака, який пішов на посадку перед ним.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1381 | Додав: admin | Теги: курсант, харків, загиблий, прощання | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]