Пт, 2024-04-26, 15:52
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Січень » 31 » Як обрати колір нижньої білизни під одяг
15:58
Як обрати колір нижньої білизни під одяг

колір нижня білизна Нижню білизну ми носимо на щоденній основі. Вона допомагає захистити інтимні зони та ніжну шкіру від контакту з одягом, а також забезпечує потрібну підтримку та створює відчуття комфорту під час руху. За посиланням ви можете знайти десятки різноманітних варіацій нижньої білизни, які відрізняються між собою фасоном, кольором, розміром.

Якщо ви вже встигли розібралася зі своїм розміром та вподобаннями щодо дизайну того чи іншого виробу, необхідно також звернути увагу і на відтінок бюстгальтера чи трусиків. Підбирається він згідно з кольором основного одягу.

Як обрати нижню білизну під чорний одяг

Здавалося б, під чорний одяг можна носити будь-який колір білизни. Втім, білі моделі або інші світлі кольори не завжди підходять, оскільки під час контакту з темною тканиною одягу вони самі можуть вставати темнішими та втрачати білосніжний ефект.

Окрім того, не зовсім красиво виглядає, коли з-під темної сорочки чи з светру видно білі бретелі бюстгальтера. Тож краще зупинитися на чорних, сірих та інших темних відтінках.

Вибір нижньої білизни для білого одягу

Помилково вважати, що для білого одягу підходить біла нижня білизна. Тут усе не так просто, адже часто білосніжні комплекти стають занадто помітними під білою футболкою чи сорочкою.

Це кидається в очі, оскільки навіть один білий колір може мати різноманітні відтінки. Тож ліф може виявитись контрастнішим за одяг, який ви на нього надягаєте. Найкращим варіантом стануть бежеві та нюдові кольори бюстгалтеру, які ідеально пасують до відтінку вашої шкіри.

Також вибирайте гладкі моделі, особливо для однотонних білих виробів (без усіляких декоративних вставок та помітних швів).

Особливості вибору білизни під напівпрозорий одяг

Часто повсякденний або урочистий елегантний одяг має деякі прозорі вставки, які роблять нижню білизну більш помітною, ніж зазвичай. Якщо це різнокольорове вбрання, проблем не виникне. Адже поєднання барв відволікає увагу від нижньої білизни та не дає їй просвічуватись повністю.

А от з однотонними елементами гардеробу все трохи складніше У такому випадку для білих та світлих рекомендують вибирати не нюдові, а білі бюстгалтери. Бежеві можуть створити ефект голого тіла, що буде не зовсім доречно.

Під чорний або темний одяг обирайте також темні моделі нижньої білизни.

Загалом тут працює таке правило: для однотонного напівпрозорого одягу нижню білизну варто підбирати відповідного його відтінку.

колір нижня білизна

Рекомендацій стосовно вибору нижньої білизни для кольорового непрозорого одягу не так багато. Для більшості речей підходять усі можливі варіації, особливо якщо тканина одягу не просвічується. Тобто вам не обов'язково під синій светр носити синій ліф. Це може бути як базовий відтінок, так і яскравий контрастний варіант: червоний, зелений тощо.

А ось для більш складних випадків вибору нижньої білизни за кольором, сподіваємось, нам вдалось прояснити усі важливі аспекти.

Категорія: Мода і краса | Переглядів: 1372 | Додав: admin | Теги: нижня, білизна, колір, одяг | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]