Сб, 2024-04-20, 03:52
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Серпень » 17 » Як обрати подарунок майстру манікюру: поради та ідеї
13:09
Як обрати подарунок майстру манікюру: поради та ідеї

Як обрати подарунок майстру манікюру: поради та ідеї

подарунок манікюр Шукаєте подарунок подрузі, мамі, сестрі чи колезі, яка за сумісництвом нігтьова фея? Тоді давайте разом вирішимо, який презент їй обрати. Ми підготували для вас поради, які допоможуть вам не звертати увагу на непотрібні майстру речі. Скориставшись ними, ви не лише станете улюбленим споживачем послуг, а й бажаним гостем в кабінеті манікюру.

Що не варто то дарувати нігтьовій феї?

Гель-лаки, стандартні пилочки та інші матеріали для роботи — відверто говорячи передбачувано, але не те що потрібно. Для цього є 3 причини:

  1. Ви можете не знати на яких матеріалах працює подруга.
  2. Це не запам’ятається, оскільки подароване розчиниться серед всіх інших робочих інструментів в її арсеналі.
  3. Це може бути дорого.

Завдання подарунку — здивувати, викликати приємні емоції в момент отримання та асоціації в майбутньому. Якими способами та що допоможе цього досягнути — поговоримо в наступному розділі.

Подарунки не для роботи, а для душі

Тематичні презенти це звісно добре, але не варто зациклюватися на одній темі. Ви можете допомогти подрузі відпочити, скласти їй компанію та відірвати від робочих справ. Подарунки, які залишаються в пам’яті все життя, доступні за адресою https://www.bodo.ua/. Для настрою, розвитку, вдосконалення й відпочинку — ви знайдете те, що потрібно саме їй!

Серед тисячі варіантів ви знайдете:

  • SPA-день в салоні. Можливість дати відпочити спині, очам і, звісно, рукам. Нарешті красу зроблять їй, а не цим займатиметься вона!
  • Навчальний політ на літаку — щось незвідане й цікаве. Пізнавати нове завжди бентежно, особливо якщо воно на висоті 400-700 м над рівнем моря.
  • Кулінарний майстер-клас. Так, це зовсім не те, чим займається подруга. Але перемикати свою увагу на інше буває корисно. Приготування суші, пасти, кексів чи соковитих стейків — навички, як знадобляться кожній господині.

Не бійтеся взяти на себе відповідальність й підготувати щось незвичне.

подарунок

Ідеально, як покриття нігтів у її виконанні

Якщо ви таки вирішили зупинитися на темі нігтів і шукаєте дійсно ідеальний презент майстру манікюру, пов’язаний з роботою, рекомендуємо звертати увагу на наступні речі:

  • Робочий планер. Він зручний для ведення записів, вести рахунки доходів і витрат, планувати робочі покупки на майбутнє й виділяти час для себе. Такий дарунок буде під рукою весь рік, а то й довше!
  • Кільцева лампа. Вміти правильно сфотографувати свої роботи — дуже важливо. Від того, як буде виглядати робочий профіль в соцмережах, залежить кількість нових клієнтів. Гарне освітлення допоможе зробити якісні фото, які привернуть увагу потенційного клієнта.
  • Майстер-клас для вдосконалення навичок. Вона точно має кумира, який став їй прикладом і мотивацією. Подбайте про розвиток професійних умінь і подаруйте доступ до онлайн чи офлайн навчання.
  • Чашка або фартух з написом “Найкращий майстер”. Дівчині буде приємно, що ви такої думки про неї. Це додасть впевненості в роботі й стане мотивацією для розвитку.

Розуміти, що тебе цінують як майстра та професіонала дуже приємно. А ще приємніше бути людиною, з якою спілкуються не лише заради швидкого запису у віконечко. Даруйте радість та приємні спогади!

Категорія: Мода і краса | Переглядів: 1461 | Додав: admin | Теги: манікюр, Подарунок | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]