Вт, 2024-04-23, 16:41
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Березень » 6 » Як працює електронна мапа сімейних лікарів розповіла Супрун
08:44
Як працює електронна мапа сімейних лікарів розповіла Супрун

В.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун розповіла українцям, що на сайті Національної служби здоров’я України (НСЗУ) розміщена електронна мапа всіх установ, що надають первинну медичну допомогу, та сімейних лікарів, що працюють в статусі підприємців, які уклали договір із НСЗУ.

– Ще рік тому ніхто не міг назвати точну кількість амбулаторій або лікарів, що надають первинну медичну допомогу, – написала Супрун у соцмережах. – Тепер інформація є! І вона відкрита і прозора для всіх. Скористатися електронною мапою сімейних лікарів можна за посиланням https://goo.gl/ub6eEk.

Супрун розповіла, що на електронній мапі можна побачити розподіл комунальних та приватних медустанов і лікарів-підприємців по регіонах. Також є можливість ознайомитися з тим, скількох пацієнтів обслуговує доктор, в тому числі за віковими групами, статтю та за спеціальностями лікаря.

– Знайти лікаря, найближчу амбулаторію до роботи або вдома, дізнатися скільки декларацій підписав ваш лікар – все можна знайти за допомогою електронної мапи сімейного лікаря, – уточнила Уляна Супрун.

Супрун вважає, що чим більше пацієнти знають про зміни, тим краще можуть скористатися перевагами трансформації. А медична допомога стане більш доступною і якісною.

Також в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун просить всіх звернути увагу на те, що в Києві в березні оголошений місяць боротьби з колоректальним раком. До кінця березня люди старше 50 років мають можливість здати аналіз, зробити колоноскопію і отримати консультацію лікаря-онколога безкоштовно.

Категорія: Здоров'я і медицина | Переглядів: 1505 | Додав: adminA | Теги: Мапа, сімя, Лікар, Супрун, електронна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]