Пт, 2024-04-19, 15:13
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Липень » 1 » Як правильно купити штори у Львові
09:58
Як правильно купити штори у Львові

купити штори Створючи дизайн кімнати, ми вибираємо штори, які б доповнювали оселю.

Тож спробуємо мінімізувати ймовірність помилок, адже замовити штори у Львові легко, бо місто пропонує безліч точок продажу.

Індивідуальне пошиття

Ви можете вибрати точну довжину, тканину, складки і навіть стиль зшивання штор. Ви можете отримати точну портьєру, підкладку та аксесуари, які ви обираєте. Проте сконструйовані по вашому запиту штори завжди дорожчі за готові і вимагають часу на зшивання. Більше того, вам потрібно знайти надійного кравця, а також експерта для зняття мір з вашого будинку. Тільки тоді ці штори дадуть бажаний ефект.

Готові штори

Готові штори бувають стандартних розмірів; Ви можете забрати їх в магазинах або просто замовити через Інтернет. Вони є більш доступними за ціною, якісні їх можна повернути, якщо вони не підходять. Штори Ваш Інтер’єр у Львові пропонують значний асортимент, тому немає необхідності в індивідуальному пошитті.

Якою має бути оптимальна довжина?

Найбільш критичним аспектом є довжина, оскільки вона визначає, як виглядають штори, коли ви їх вішаєте. Пара сантиметрів може все змінити Тож давайте проведемо три найпопулярніші довжини штор.

Ось типи штор з урахуванням довжини

  • Довгі фіранка з відступом 5 см

  • Штори в підлогу - класика

  • Полотнища, які лежать на підлозі

  • Короткі фіранки до підвіконня

Якщо у вас компактний простір, завжди встановлюйте карнизи вище або ближче до стелі. Це робить кімнату візуально більшою.

Типи штор

Тип штор, які ви використовуєте у своїй вітальні, найчастіше дуже відрізняється від тих, які ви обрали б для своєї спальні чи робочого кабінету.

Штори в загальних приміщеннях будинку, таких як вітальня, їдальня або кухня, не повинні бути дуже щільними. У цих приміщеннях можна використовувати лляні штори або напівпрозорі. Це пов’язано з тим, що в цих сферах немає вимог абсолютної конфіденційності. Більше того, люди, як правило, витрачають більше грошей на штори вітальні або їдальні, оскільки саме тут ви приймаєте гостей.

Приватні простори

У спальнях штори повинні забезпечувати повну приватність, тому, вам потрібні затемнені штори, оскільки існує потреба у повній конфіденційності. Однак, якщо ви не хочете повністю виключати природне світло, ви можете вибрати двошарові, перший шар - прозорий.

купити штори

Вибирайте оксамитові штори, які важкі і непрозорі. Штори-затемнення, які мають спеціальну підкладку, яка повністю утримує сонячне світло, також є варіантом.

У кожному варіанті тканини ви можете обирати з точки зору кольору та малюнка. Будьте сміливими у виборі, якщо хочете, створити акцент, або надайте перевагу простому варіанту, який не відволікає уваги.

Категорія: Будівництво та ремонт | Переглядів: 1539 | Додав: admin | Теги: штори, купити | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]