Вт, 2024-04-23, 17:00
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Листопад » 27 » Як робиться ЕКЗ: 6 етапів процедури і як на ній заробити
17:55
Як робиться ЕКЗ: 6 етапів процедури і як на ній заробити

Як робиться ЕКЗ: 6 етапів процедури і як на ній заробити

Екстракорпоральне запліднення – дуже важкий та дорогий спосіб, що дозволяє завагітніти. При ЕКЗ є підвищене медикаментозне навантаження на організм. Такий метод – це єдина надія тим людям, яким поставили діагноз безпліддя. У той же час, якщо ви молода здорова жінка, яка вже має власних дітей, чи хоча б одного малюка, тоді ви можете допомогти парам, а також заробити на цьому. Мова йде про можливість взяти участь в програмі донації яйцеклітин, за що можна отримати понад тисячу євро. Так, в Україні підзаробити таким чином та допомогти сімейним парам, ви можете за допомогою сайту "Донори за життя", перейшовши за посиланням https://donorslife.com/donacija-jajceklityn/, де онлайн детально розписані всі умови про донорство яйцеклітини та участі в такій програмі.

донація яйцеклітина

Якщо ж ви хочете замовити послугу, то перш, ніж зважитися на цю процедуру, необхідно пройти повне обстеження обом партнерам та проконсультуватися у спеціаліста в медичному центрі з метою уточнення інформації про те, як робиться ЕКЗ.

Детально про те, як робиться ЕКЗ: основні етапи

Процедура ЕКЗ передбачає проведення шести основних етапів:

  • стимуляція овуляції;
  • вилучення яйцеклітин;
  • відбір сперматозоїдів;
  • сортування сперматозоїдів та яйцеклітин;
  • штучне запліднення та отримання ембріонів;
  • перенесення їх у порожнину матки для їх закріплення та подальшого розвитку.

Давайте на кожному етапі зупинимося більш детально.

Стимуляція овуляції необхідна для того, щоб отримати замість однієї зрілої яйцеклітини (як це буває у звичайних умовах) одразу кілька, що збільшує шанси на вагітність. Стимуляція спричиняється медикаментозними препаратами. Процес розвитку яйцеклітин відстежується за допомогою УЗД-контролю та спеціальних аналізів крові, мазків слизу із шийки матки. У потрібний момент лікар призначає гормон хоріонічний гонадотропін жінці, щоб гарантувати повне дозрівання яйцеклітини.

Витягуються яйцеклітини за допомогою ультразвукового датчика з пункційною голкою. Жінка при цьому перебуває під анестезією. Слід пам'ятати, що подібні процедури буде  проходити донор яйцеклітини, якщо жінка захоче взяти участь у програмі донації "Донори за життя", про яку ми згадали на початку статті.

Сперматозоїди беруть із наданого еякуляту або за неможливості його отримання природним шляхом – з яєчка або його придатка.

На етапі сортування під мікроскопом відбираються зрілі яйцеклітини і найбільш рухливі сперматозоїди. Сперматозоїди спочатку поміщаються у водний розчин, у якому можуть проявити свою рухливість і життєздатність. Після початку рухової активності найшвидші виловлюються.

Відібрані яйцеклітини відправляють в інкубатор на 4-6 годин. Весь цей час вони знаходяться в штучно створеному живильному середовищі, куди потім поміщають і сперматозоїди для запліднення.

донація яйцеклітина

Через 2-3 дні зазвичай призначається операція з перенесення ембріонів, вже повністю сформованих, у порожнину матки. Щоб шанси на успішний результат процедури зросли, варто приймати спеціальні препарати, що стимулюють розвиток ембріона.

Знаючи, як робиться ЕКЗ, можна з максимальною часткою об'єктивності зважити всі "за" і "проти" і вирішити, яким способом краще досягти заповітної вагітності.

Категорія: Здоров'я і медицина | Переглядів: 1407 | Додав: admin | Теги: екз, яйцеклітина, процедура, Донація | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]