Ср, 2024-04-24, 10:42
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Червень » 28 » Як спланувати ідеальні вихідні у Львові
16:42
Як спланувати ідеальні вихідні у Львові

Львів Місто Лева ― це ідеальне місце поїздки на вікенд. Смачна їжа, визначні пам'ятки архітектури та надзвичайна атмосфера дозволяють по справжньому відпочити та відновити сили. Одним з ключових моментів під час організації подорожі є вибір житла. Щоб не витрачати час на пошуки нічлігу, потрібно забронювати номер в готелі Gruner Lviv Boutique Hotel.

Готель розташований у старовинній будівлі з дуже цікавою історією. Вікна виходять на невеликі тихі вулиці з прекрасним видом. Ідеальний сервіс, ввічливий та дбайливий персонал, чудово облаштовані кімнати та піша доступність до центру міста це речі, якими ви зможете насолодитися, якщо вирішите номер в готелі у Львові "Gruner" зняти.

Іншим пунктом у списку планування туристичної подорожі є культурна програма. Варто брати до уваги факт, що у Львові є надзвичайно велика кількість пам'яток, музеїв та інших цікавих місць. Оглянути все за короткий вікенд точно не вийде. У нас є невеликий список must-see пунктів та справ, які необхідно зробити у Львові:

  1. Ратуша ― будівля, у якій розташована Львівська міська рада, була збудована у 1835 році. Це один з найстаріших та найвищих будинків міста. На його даху є оглядовий майданчик, на який можуть піднятися всі охочі. З нього відкривається неперевершений вид на Львів.

  2. Високий замок ― це пагорб, який був насипаний на честь відзначення трьохсотліття підписання Люблінської унії у 1569 році. На гору краще виходити ввечері, коли запалають вогні міста. Нічна панорама точно вразить кожного.

  3. Італійський дворик ― знаходить у палаці Корнякта та оформлений у венеціанському стилі. Зайшовши сюди ви відчуєте особливу спокійну атмосферу. У дворику є кав'ярня, де можна випити ароматну львівську каву.

  4. Музей-аптека ― цей музей не схожий на інші. Тут ви не знайдете стандартних експонатів, натомість пізнаєте як еволюціонувала аптекарська справа.

  5. Оперний театр ― не обмежуйтеся лише фото на фоні споруди, зайдіть у середину та придбайте квитки на спектакль. Повірте, всередині театр ще кращий, ніж зовні.

Ті, хто не любить самостійно вибирати куди б сходити, можуть скористатися послугами екскурсовода. Потрібно просто прийти у центр міста і працівники туристичних агентств запропонують вам свої тури. Зазвичай вибір екскурсій надзвичайно великий, тому кожен знайде щось, що буде відповідати його смакам.

Приїхавши до Львова, потрібно обов'язково скуштувати традиційну галицьку кухню. На щастя, у місті є безліч закладів, де можна спробувати локальні страви. Варто підкреслити, що у ресторанах не тільки смачно годують, але і створюють для клієнтів справжні шоу.

Феномен Львова полягає у тому, що просто гуляючи по вулицях ви уже цікаво проводите час. Можна годинами дивитися на міцних атлантів та каріатид, які тримають балкони, делікатні рельєфи, що прикрашають будинки та знаменитих левів, які ніби от-от оживуть. Кожен повинен відвідати це українське “вічне місто” та на власні очі побачити всю його красу.

Категорія: Розваги та відпочинок | Переглядів: 1400 | Додав: admin | Теги: Львів, вихідні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]