Пт, 2024-04-19, 11:59
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2018 » Липень » 11 » Як стати грамотним покупцем нерухомості: поради
12:31
Як стати грамотним покупцем нерухомості: поради

Рідко зустрічаються люди, які кілька разів у своєму житті купують квартири або будь-які інші об'єкти нерухомості. Як правило, то з одного разу вдається поліпшити умови проживання, або розширити житлоплощу. Це обумовлено високими цінами на квадратні метри. Безумовно, є способи заощадити, наприклад, скористатися пільгами або звернутися до первинного ринку нерухомості. Однак і в даному випадку буде потрібно витратити багато коштів. Тому необхідно підходити до покупки максимально відповідально, щоб придбати реально хорошу квартиру, а також не попастися в руки шахраїв. Також слід пам'ятати, що всі, кого цікавить продаж квартири у Києві на вигідних умовах, може підібрати хороші варіанти за допомогою ресурсу prodazhkvartyr.kiev.ua.

Правила грамотної покупки

Є кілька правил і порад експертів, які допоможуть вам зорієнтуватися в ринку нерухомості, а також уникнути неправильних або поспішних рішень:

1. Постарайтеся відмовитися від емоцій. Більшість продавців створюють в квартирах затишний вигляд тільки для того, щоб привернути максимум клієнтів. На це вони витрачають зовсім небагато коштів. Але цього достатньо, щоб ви склали про квартиру сприятливе перше враження. Хоча насправді, якщо розглянути уважніше, ви знайдете безліч недоліків. Тому навіть якщо квартира вам дуже сподобалася, не рекомендується це показувати продавцю. Слід триматися строго.

2. Не беріть непосильну іпотеку або будь-які інші борги, з яких складно буде вибратися. Плануйте покупку на власних фінансових можливостях, оскільки в іншому випадку квартира буде для вас тягарем, а зовсім не в радість.

3. Якщо є можливість, рекомендується орієнтуватися на майбутнє. Всі сім'ї заводять дітей, і їм потрібно розширювати житлоплощу. Але якщо ви відразу купити простору квартиру, то відразу вирішите цю проблему. В іншому випадку буде потрібно постійно міняти житло, розширювати його в міру поповнення в родині. Краще відразу взяти іпотеку на кілька років більше.

Не забувайте, що після покупки квартири вам потрібно витрачати кошти на її утримання, погашення комунальних заборгованостей, обігрів і т.д. Чим більше квартира, тим більше експлуатаційні витрати.

Дуже легко можна вибрати і купити нерухомість з допомогою сайту prodazhkvartyr.kiev.ua. Тут пропонуються різні варіанти. Також тут ви зможете скористатися зручним фільтром, і підбирати квартири відповідно до заданих параметрів.

Додаткові рекомендації

Крім головних правил є також і другорядні. Їх рекомендується брати до уваги, але не настільки активно. Дотримуйтесь таких порад, щоб покупка житла була успішною:

1. намагайтеся правильно вибирати час для покупки квартири. На ринку нерухомості бувають свої злети і падіння. Максимально економно можна купити житло навесні і влітку, оскільки до осені ціни починають рости. Якщо ж ви плануєте продавати квартиру, рекомендується робити це восени;

2. вивчіть фактори, які можуть допомогти вам в отриманні знижки. Деякі недоліки в рамках квартири стають серйозним приводом для отримання знижки. Наприклад, якщо квартира розташовується на останньому поверсі, то в разі протікання даху ви постраждаєте в першу чергу. Тому можна попросити знизити ціну аж до декількох тисяч доларів;

3. розглядайте новобудови. Первинний ринок зараз активно розвивається, і багато українців воліють купувати квартири саме тут. Новобудови мають безліч переваг, але основним є можливість істотно заощадити.

Коли будете купувати квартиру, рекомендується взяти з собою на огляд людину, яка не зацікавлена в ній - друга або знайомого. Він буде більш критично оглядати її, і зможе вам вказати на недоліки, яких ви не помітили.

Категорія: Дім і сім'я | Переглядів: 11834 | Додав: adminA | Теги: продаж, квартира, Київ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]