Пт, 2024-04-26, 19:00
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Серпень » 23 » Як вибрати диван: основні поради
10:54
Як вибрати диван: основні поради

Через настання пандемії вдома люди не тільки розслабляються, а й працюють. Тож дивани стали місцем, де ми часто відпочиваємо, їмо, дивимось телевізор, робимо покупки та навіть проводимо конференц-дзвінки. Тому дуже важливо, щоби меблі були і зручними, і естетичними. Наприклад, як у Львові дивани в скандинавському стилі. Вони гарно підійдуть до різних інтер’єрів і стануть острівцем комфорту у вашому просторі.

диван

Чим слід керуватися, вибираючи диван?

Пропонуємо п’ять основних правил.

1. Виміряйте простір.

Можна вирізати з газети «слід» вашого дивана й розмістити на підлозі. Перевірте простір навколо нього на наявність місця для переміщення й розширення (коли диван розкладається). Якщо у вас маленька кімната, може виникнути спокуса затиснути найбільший диван, який підійде, та це лише зробить ваш простір ще меншим. Так само виріб звичайного розміру у великій кімнаті здатен візуально зробити кімнату порожньою. Зручно, що можна замовити онлайн дивани лофт у Львові із різними габаритами й дизайном.

диван

Будьте креативними з невеликими просторами. Отримайте компактний диван, щоб облаштувати мініквартиру чи студію. Або спроектуйте модульний дизайн, щоб він оптимально вмістився у великій кімнаті. Зони з кутовими й секційними конструкціями дуже гнучкі.

Визначаючись із розміром зважайте на те, скільки людей потрібно посадити. Це дозволить визначити тип дивана, який підходить саме вам. Ви любите піднімати ноги і витягатися? Чи знадобиться він для розміщення гостей? Ваш новий диван буде з вами довгі роки, тому варто витратити час зараз на уточнення своїх потреб.

2. Потурбуйтеся про зручний доступ.

Коли йдеться про доставку нового дивана, ваш маршрут доступу такий же важливий, як і кімната, де він опиниться. Зрештою, ніхто не хоче розчаровуватись у день доставки. Перевірте свої дверні прорізи, проходи та сходи, щоб переконатися, що ви можете принести диван додому. Якщо це щільна посадка, потурбуйтеся про знімні кронштейни чи «часткову збірку».

Виміряйте діагональ між нижнім заднім кутом вашого дивана та верхньою частиною підлокітника. Це має вирішальне значення, оскільки так можна визначити мінімальну ширину дверного отвору, через який зможуть пройти меблі. Перед покупкою обов’язково звірте ці розміри з маршрутом доступу.

3. Перегляньте матеріали з різним освітленням.

Щоб ваш новий диван бездоганно вписувався у будинок та спосіб життя, важливо значну увагу приділити матеріалу. Найпопулярніші – тканинні та шкіряні, кожен із яких має ряд переваг.

Дивани з тканини надзвичайно привабливі. Вони м’які на дотик і представлені в різних кольорах. Їх часто виготовляють із вовни (пружна та має природну стійкість до плям) або суміші вовни та синтетики (надзвичайно міцна).

диван

Шкіра має розкішний вигляд і виняткову стійкість. Із часом вона пом’якшиться, зберігаючи при цьому форму та силу. При правильному догляді шкіряний диван може прослужити все життя.

4. Перевірте терміни доставки й гарантії.

5. Перед покупкою влаштуйте тест-драйв, якщо є така можливість. Зокрема, перевірте тканину на стійкість до тертя. Також переконайтеся в його зручності.

Диван може стати центром кімнати. При його виборі комфорт і стиль завжди будуть на першому місці. Краще спочатку витратити трохи більше, та це окупається в довгостроковій перспективі. Ви отримаєте більш міцну структуру та якісніші матеріали. Саме такі меблі ви зможете знайти в OAK shop. Бажаємо вдало вибрати диван!

Категорія: Будівництво та ремонт | Переглядів: 1414 | Додав: admin | Теги: диван, Вибір | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]