Чт, 2024-04-25, 02:06
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Вересень » 19 » Як вибрати купальник: корисні поради
09:39
Як вибрати купальник: корисні поради

Як вибрати купальник: корисні поради

До вибору купальника потрібно поставитися відповідально. Він повинен не тільки підходити по фігурі, але і коректувати її, забезпечувати привабливий образ. Правильно обраний купальник забезпечує зручність, дає можливість відчувати себе чарівною. Придбати відповідну модель в даний час нескладно, так як, асортимент в магазинах досить широкий. До речі, перейшовши за посиланням https://bianka.com.ua/kupalnyky/ ви зможете знайти великий вибір сучасних та якісних жіночих купальників. Саме в даному інтернет-магазині ви без проблем зможете вибрати ту модель, яка підходить саме вам. В онлайн магазині Bianka зручно купувати, так як тут є із чого обирати.

Вибираємо купальник: головні правила

В даний час для виготовлення купальників використовуються такі матеріали, як мікрофібра, тактель, еластан. Вони не тільки приємні на дотик і чудово фарбуються, купальник з таких тканин швидко висихає, не вигоряє на сонці, дає можливість шкірі "дихати", не втрачає форму. Моделі, виготовлені з матеріалів, що включають волокна, відштовхують ультрафіолетові промені, коштують досить дорого, але якість цілком виправдовує витрачені кошти.

Для того щоб провести корекцію фігури при зайвій вазі, використовуються спеціальні вставки, що дозволяють втягнути живіт, кольори застосовуються неяскраві, в ліфі обов'язково вставляються міцні чашечки, оснащені кісточками. Застосовується вигідне комбінування кольорів.

Якщо за допомогою купальника необхідно візуально подовжити ноги, слід вибирати моделі з високими вирізами на стегнах, а також поздовжні малюнки і V-подібні вирізи.

Жінкам з маленькими грудьми варто звернути увагу на купальники з ліфом push-up без бретелей. Вони оснащуються чашечками з ущільненнями та кісточками. Створити правильні акценти допоможе поєднання світлого верху і темного низу, поперечні малюнки, яскравість кольорів.

вибір купальник

Великі груди вимагають правильної підтримки, для чого використовуються широкі бретелі, глибокий виріз V-подібної форми. У купальниках для таких форм верх виконується в більш темних відтінках та діагональні малюнки.
 

Висновок

Як бачимо, в наш час можна без проблем обрати найрізноманітніші моделі купальників під будь-яку фігуру. Особливо легко це зробити відвідавши інтерне-магазин bianka.com.ua, адже саме тут є великий вибір сучасних моделей купальників.

Категорія: Мода і краса | Переглядів: 1393 | Додав: admin | Теги: Вибір, купальник | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]