Пт, 2024-04-26, 07:38
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Лютий » 22 » ЯКІ ФАКТОРИ ВПЛИВАЮТЬ НА ВАРТІСТЬ І ШВИДКІСТЬ ДОСТАВКИ АВТО ІЗ США
15:06
ЯКІ ФАКТОРИ ВПЛИВАЮТЬ НА ВАРТІСТЬ І ШВИДКІСТЬ ДОСТАВКИ АВТО ІЗ США

Придбання бу авто з Америки стало дуже популярним явищем в Україні. Завдяки найширшому вибору, якості автомобілів і, перш за все, ціни, машини з-за океану стали справжньою знахідкою для українських автомобілістів, навіть попри те, що такі авто, зазвичай, мають наявні пошкодження.

Але однією з головних складнощів придбання авто з США, є його доставка в Україну. Після того, як ви вибрали автомобіль, виграли його на аукціоні, перед вами постає проблема доставки. В Україні існує безліч компаній, які займаються експортом авто з Америки, але тільки не багато хто може гарантувати швидку, а головне, безпечну доставку. Однією з них є компанія HOT-CAR, яка вже закрила понад тисячу замовлень своїх клієнтів. У цій статті, ми розповімо про те, які чинники впливають на швидкість і вартість доставки авто з США в Україну.

Скільки часу витрачається на доставку авто та які чинники впливають на терміни?

Практично всі автомобілі, які потрапляють в Європу з США, відправляються кораблями з Нью-Йорка або Нью-Джерсі. Річ у тому, що це два найбільших порти на східному узбережжі Америки, та й відстань до Європи найкоротший. Але в Америці існує величезна проблема із залізничним сполученням — парадокс, але в одній з найрозвиненіших країн світу, одна з найменш розвинених залізниць.

У США 90% усіх вантажів, що перевозять сухопутними шляхами, припадає на автотранспорт. Отже, при виборі автомобіля на аукціоні, потрібно звертати увагу, в якому регіоні або штаті машина виставлена ​​на продаж. Чим далі вона фізично знаходиться від східного узбережжя, тим довше вона буде доставлятися в Україну. Так, якщо машина купується в Лос-Анджелесі, термін доставки її до України може скласти до 4 місяців. Перш, ніж авто в контейнері допливе до берегів України, з порту в Лос-Анджелесі йому доводиться огинати значний гак, від цього й більший термін доставки.

Але не тільки проблемна логістика по Америці залежить від термінів доставки та її ціни. Слід ще орендувати контейнер, забронювати місце на кораблі, та й не зайвим буде подумати про страхування вантажу, оскільки подорож через Атлантичний океан має свої ризики. Крім цього, весь процес доставки супроводжує досить складне документальне оформлення, яке для непідготовленої людини може стати реальною проблемою.

Як полегшити собі життя та купити машину в США без зайвого клопоту?

Всіх проблем з підбором, купівлею, доставкою та оформленням, можна уникнути, якщо звернутися в спеціалізовані компанії й замовити авто з Америки під ключ. Подробиці можна дізнатись тут: http://hot-car.com.ua/services/avto-pid-klych/. Ця послуга має на увазі повний трансфер вашого авто, починаючи з підбору транспортного засобу відповідно до побажань і бюджету, закінчуючи допомогою постановки машини на український облік після повного митного оформлення авто в нашій країні.

Послуга «під ключ» не тільки позбавить вас від головного болю всього процесу покупки машини, але й допоможе заощадити час, скориставшись напрацьованою системою та знаннями професіоналів. Так ви уникнете ризику придбання проблемного авто.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1682 | Додав: adminA | Теги: доставка, США, вартість, фактор, авто | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]