Вт, 2024-04-16, 20:16
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Березень » 19 » Які міжнародні компанії залишаються в росії і фінансують війну проти України
16:46
Які міжнародні компанії залишаються в росії і фінансують війну проти України

Міжнародні компанії Danone, Nestle, Unilever та P&G залишаються в російській федерації і сплачують там податки, фінансуючи війну проти України. Про це повідомив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк.

За його словами, директори Danone, Nestle, Unilever та P&G завжди воліли у своїх рекламних кампаніях використовувати усміхнених дітей, адже це створення ілюзії сімейної теплоти. В результаті споживач "танув" і купував товар.

"Гадаю, зараз рекламні кампанії цих "продавців смерті" мають бути побудовані на чорно-білих знімках загиблих українських дітей. Крупним планом. З жахливими деталями. З мертвими очима. Щоб буквально шокувало й назавжди вкарбовувалося у пам’ять мільйонів споживачів по всьому світу. І з гаслами відповідними: "Ви їсте цей кривавий шоколад, щоб росіяни із задоволенням убивали цих українських дітей", – зазначив Подоляк.

Він зауважив, що відтепер і назавжди необхідно запам’ятати, що “всі ці бренди навмисне, добровільно, з великою жадібністю оплачували криваву війну росіян проти України”.

"Що потрібно робити? Все просто. Назавжди запам’ятати ці назви, які стали синонімами зла. Саме ці фірми сидять зараз із задоволенням у рф, сплачують податки, постачають туди продукти харчування і просто радіють із того, що за ці гроші росіяни жорстоко бомбардують наші міста та вбивають наших людей", – наголосив радник керівника ОП.

Також він додав, що наразі потрібні системні юридичні претензії в усіх юрисдикціях до цих фірм-людожерів, які фінансують масові вбивства”, та протести у країнах/містах, де розташовані головні офіси цих компаній.

"Щоб вони ходили з переляканими фізіономіями і щоб їхня репутація була зруйнована. Треба розхитувати цих циніків. Як ні, то крові буде багато", – підкреслив Подоляк.

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 1296 | Додав: admin | Теги: Міжнародна, фінансування, україна, компанія, війна, Росія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]