Сб, 2024-04-20, 01:30
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Липень » 29 » Які переваги персоналізованого друку на склі?
11:53
Які переваги персоналізованого друку на склі?

друк скло У наш час усі публікують фотографії свого життя на різних платформах соціальних мереж. Багато хто фотографує свою їжу та напої в ресторані й ділиться цим в Instagram або Facebook. Використайте таку тенденцію – це чудова можливість для компаній, щоб підвищити пізнаваність свого бренду. Можна замовити друк на склі у Львові – нехай ваш логотип, назва компанії чи оригінальний дизайн будуть зображені на посуді чи інших виробах.

Якщо створити персоналізовані скляні речі, ваш логотип і компанія отримають значно більше охоплення. Це дозволяє скористатися безкоштовним просуванням. Декор Принт якісно здійснює друк на різних матеріалах, завдяки чому ви зможете отримати прихильність потенційних клієнтів.

Які переваги скляного посуду з друком?

Існує багато різних типів посуду для напоїв, таких як фужери, келихи для шампанського, пивні кружки, склянки для газованої води та глечики для води. І на всьому цьому можна здійснити друк. Кожна ємність використовується багато разів і має тривалий термін служби. Персоналізований друк на склі – це важлива стратегія для того, щоб вирізнити себе від решти компаній, що працюють у сфері громадського харчування.

Сьогодні в центрі уваги багатьох маркетингових стратегій – збільшити досвід клієнтів і зробити його унікальним. Для цього багато підприємств персоналізують різні товари в межах своєї компанії, від посуду та столового приладдя до меблів. Друк на склі має особливі переваги:

  • Це гарантує, що ваші послуги/продукція будуть упізнавані. Також – надасть вашій компанії професійний вигляд.

  • Друк стійкий і довговічний.

  • Можна наносити написи на різні вироби.

  • Друк на скляному посуді – це хороший спосіб просувати бренд, створити добру репутацію та особливі стосунки зі своїми клієнтами.

Асоціація бренду з веселими моментами та позитивним досвідом може значно покращити сприйняття компанії клієнтами. Зазвичай зустріч за напоями – це світська подія, яка поєднується з хорошими часами з друзями, родиною чи колегами. Тому використання друку на склі дуже важливе для бізнесу. Таким чином клієнти матимуть позитивну асоціацію з вашим брендом та компанією.

друк скло

Як саме можна використати друк на склі?

Якщо у вас є кафе, бар, ресторан, готель, заклад громадського харчування чи інша компанія, фонд чи асоціація, друк на скляному посуді може бути корисним. Ось кілька ідей, як можна цим скористатися:

  • Рекламний подарунок: здивуйте своїх клієнтів або колег абсолютно ексклюзивним подарунком у особливі дні. Це оригінальний презент, який має тривалий термін служби. Скляні вироби з друком можна використовувати для просування нової послуги чи товару, для святкування нових стосунків із бізнес-партнером або для відкриття магазину чи офісу.

  • Події: Друк на посуді та його роздача на великій події може бути єдиною справою, яка відрізняє вас від конкурентів. Подаруйте відвідувачеві склянку з логотипом як подяку за те, що вони відвідали ваш захід. Ви зможете переконатися, що ваш бренд буде видимий всім протягом дня. Подумайте про зустрічі, великі заходи, ярмарки, весілля, ювілеї та вечірки.

  • Для внутрішнього використання: створіть у своїй компанії професійну атмосферу та зміцніть фірмовий стиль бренду за допомогою персоналізованого посуду.

Компанія «Декор Принт» завжди допоможе вам перетворити кожну ідею на ідеальний результат. Спеціалісти швидко здійснять друк на склі та інших матеріалах. Звертайтеся, щоб отримати консультацію та замовити послуги.

Категорія: Мода і краса | Переглядів: 1452 | Додав: admin | Теги: друк, скло | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]