Чт, 2024-03-28, 10:44
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Квітень » 13 » Кампанія Клінтон може стати найдорожчою в історії США
10:51
Кампанія Клінтон може стати найдорожчою в історії США

Передвиборча кампанія Хіларі Клінтон, яка в неділю оголосила про плани балотуватися в президенти США, може стати найдорожчою в історії. Про це пише New York Times.

"Ця кампанія починається на невеликих обертах і, найімовірніше, виросте в найдорожчу з усіх президентських кампаній", - пише газета.

За даними видання, Клінтон та її прихильники розраховують зібрати до 2,5 мільярдів доларів.

Газета стверджує, що Клінтон користується "величезною підтримкою з боку демократів".

Водночас видання підкреслює "брак альтернативних кандидатур в партії, яка прагне утримати за собою Білий дім в той час, як республіканці взяли під контроль конгрес".

Клінтон опублікувала відео, в якому оголосила, що має намір бути "чемпіоном" для звичайних американців і захищати передусім їхні інтереси.

"Американцям щодня потрібний хтось, хто захищатиме їхні інтереси, і я хочу бути цією людиною. І ви можете зробити більше, ніж просто пройти повз. Ви можете йти вперед і бути попереду. Тому що коли сім'я сильна - Америка сильна", - заявила Клінтон.

Раніше після завершення "Саміту Америк" президент США Барак Обама заявив, що колишня перша леді буде прекрасним президентом, оскільки у неї є чітке бачення того, що вона хоче зробити на цій посаді для Сполучених Штатів.

У разі її перемоги Хіларі Клінтон стане першою жінкою-президентом США.

Нагадаємо, у 2008 році Клінтон програла Обамі у боротьбі за номінацію в якості кандидата.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 11084 | Додав: abel | Теги: вибори в США, обама, президентські вибори в США, США, клінтон, Барак Обама, Кампанія Клінтон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]