Пт, 2024-04-19, 23:12
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Жовтень » 4 » Кемерон - допомагаючи "м'яснику" Асаду Росія тільки ускладнює ситуацію в Сирії
11:43
Кемерон - допомагаючи "м'яснику" Асаду Росія тільки ускладнює ситуацію в Сирії

Британський прем'єр-міністр Девід Кемерон пообіцяв суттєво збільшити військові можливості Британії для боротьби з терористичним угрупуванням "Ісламська держава". Зокрема, подвоїти число безпілотників, наявних у розпорядженні Королівських ВПС.

Також в інтерв'ю газеті Sunday Telegraph Кемерон засудив військове втручання Росії в сирійський конфлікт, пише російська служба ВВС. За його словами, російські авіаудари лише допомагають "м'ясникові Асаду".

"Ми не можемо ігнорувати терористичну загрозу. А це означає, що ми повинні збільшити ресурси, що направляються на боротьбу з тероризмом; зокрема - збільшити наші сили спеціального призначення", - каже Кемерон.

Британський прем'єр пообіцяв виділити сотні мільйонів фунтів на озброєння і обладнання для спецназу.

В іншому інтерв'ю Кемерон заявив, що російська військова кампанія, що цього тижня почалася в Сирії, "лише погіршує ситуацію".

"Цілком очевидно, що Росія не робить розрізнення між "Ісламською державою" і сирійськими опозиційними групами. В результаті вони просто підтримують цього м'ясника Асада і допомагають йому", - сказав Кемерон в телеінтерв'ю в суботу.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1967 | Додав: adminA | Теги: Сирія, ситуація, Росія, м'яснику Асаду, кемерон, Допомога | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]