Пт, 2024-04-26, 07:25
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Січень » 7 » Керівництво автотранспорту звільнили у Бухаресті через снігопади
20:27
Керівництво автотранспорту звільнили у Бухаресті через снігопади

Генеральна рада мерії Бухареста звільнила усіх керівників Управління автотранспорту за безвідповідальне ставлення до службових обов'язків під час рясних снігопадів, що пройшли напередодні. Про це повідомляє "Укрінформ".

"Якщо минулої зими керівництво підприємства ще сяк-так виконувало свої обов'язки, то цієї зими справи в цьому відомстві ведуться з рук геть погано. Не кажучи вже про безвідповідальне ставлення керівництва підприємства, яке в цей складний зимовий період вирішило піти у відпустку, що неприпустимо для такого підприємства", - заявила мер Бухареста Габріела Фіря.

На місце звільнених шістьох керівників підприємства призначені інші люди, які відразу почали виконувати свої обов'язки, включаючи роботу з усунення наслідків снігової стихії.

Напередодні по всій Румунії пройшли рясні снігопади, що супроводжуються шквалистим вітром. Десятки автомобільних доріг по всій країні все ще залишаються заблокованими. Очікується, що шквальний вітер, швидкість якого досягає 100 км/ч, стихне лише до вечора неділі, 8 січня.

Стовпчик термометра в окремих регіонах країни опустився до позначки мінус 25 градусів.

Як повідомили в кризовому штабі Міністерства транспорту Румунії, це найважча після 1990 року зима.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1838 | Додав: adminA | Теги: Керівництво, снігопади, Автотранспорт, звільнення, Бухарест | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]