Сб, 2024-04-20, 05:47
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2020 » Жовтень » 6 » Хуст — місто, яке заслуговує на європейський рівень життя
19:36
Хуст — місто, яке заслуговує на європейський рівень життя

Хуст — місто, яке заслуговує на європейський рівень життя

З прадавніх часів повелося, що Хуст — європейське місто. Не дивлячись на невеличкий розмір, дух свободи тут завжди вирував неймовірний. Яскравим і водночас трагічним прикладом цього є Красне поле, на якому містяни щорічно вшановують героїв, що зі зброю у руках боронили свободу своєї країни в нерівному герці з окупаційними військами. Попри поразку, дух свободи не було зламано, а тому сьогодні всі ми можемо вільно гуляти вулицями цього міста, в незалежній країні.

Хуст — неймовірне місто, в якому дух свободи поєднується з повагою один до одного всіх його мешканців, незалежно від релігійних чи політичних уподобань. Саме такий дух манить до нього кращих людей з усіх куточків нашої країни. Скоріше за все, саме його і відчув успішний молодий юрист відомих столичних компаній Андрій Андрющенко, коли вирішив проміняти Київ на провінційний Хуст. Гострий розум, загострене почуття справедливості та енергія молодості Андрія Андрющенка одразу же після переїзду дали про себе знати. Адже попри європейський дух Хуста, на жаль ще треба багато працювати задля досягнення елементарних стандартів подібних містечок в країнах ЄС, зокрема сусідньої Словаччини. Це розуміє більшість мешканців, бо для кожного важливим є лише те, щоб місто над Тисою стало дійсно європейським містом — не лише за змістом, але і формою.

Андрій Андрющенко Андрій Андрющенко долучився до партії "Європейська Солідарність", а також здобув свідоцтво на право займатися адвокатською діяльністю, щоб максимально використовувати всі свої навички задля розвитку громади. Людина, яка прагне дійсно допомогти, не бачить перешкод на своєму шляху — саме так народжується рубрика "Маю право!" на місцевому каналі РТК "Хуст". Завдячуючи силі телебачення, Андрій Андрющенко в рази збільшує охоплення аудиторії, якій може допомогти кваліфікованою юридичною порадою.

Успішна людина — успішна в усьому. Цю істину цілком підтверджує своїм життям Андрій Андрющенко. Адже переїзд до Хуста ознаменувався також одруженням і подальшим поповненням молодої сім'ї. Троє діток, красуня дружина, успішна адвокатська практика, а ще ж — допомога людям, бажання змінити місто на краще. Все це встигає ця талановита людина - всюди є хороший результат.

Проте лихо завжди приходить раптово, Україна попала в тенета коронавіруса. Пандемія, а також карантин, який був запроваджений у зв'язку з нею в багатьох країнах світу, найбільше вдарила по найменш незахищеним верствам населення — людям зі скромним достатком, проблемами зі здоров'ям і тому подібне. Андрій Андрющенко не зміг просто стояти осторонь. Так виникають дієві волонтерські спільноти під його керівництвом, які організовують та розвозять продуктові набори людям, завдяки яким у них з'являється шанс гідно пережити карантинні обмеження.

Андрющенко з Хуста  Проблеми хустян і за межами міста не оминув своєю увагою Андрющенко. Зусиллями команди, з ним на чолі, до рідної домівки змогли повернутися дітки, які знаходилися на профілактичному лікуванні на Одещині, але застрягли через  карантин. Отож, можна з упевненістю сказати, що хустяни мають свого Янгола-охоронця, який не покине їх в скрутну хвилину. Крім бажання допомагати, Андрій Андрющенко також прагне змінити рідний вже йому Хуст на краще. Саме тому було ухвалено рішення балотуватися до Ради Хустської ОТГ на чолі списку "Європейської Солідарності", перемога якої допоможе першочергово вирішити такі проблеми міста:

  1. відновити районну лікарню та пологовий будинок, які перебувають у жалюгідному стані — втілити в реальність допоможе фінансування із державного бюджету, а також допомога меценатів;
  2. цілодобове водопостачання буде відновлено в місті, а розпочнеться воно з лікарні та пологового;
  3. вивіз сміття — налагодження ефективної системи завдяки залученню коштів іноземних інвесторів та налагодження співпраці з компанією АВЕ щодо ефективної роботи в селах ОТГ.

Кожен може допомогти своєму місту, зробити його кращим на практиці, а не просто критикуючи жалюгідний стан та непомірно високі заробітні плати керівництва. Все дуже просто — достатньо прийти на свою виборчу дільницю і зайшовши в кабінку поставити галочку не просто за кандидата Андрющенка чи партію "Європейська Солідарність", а за краще майбутнє своєї громади. Вірний вибір допоможе тобі не просто відчувати себе європейцем в своєму місті, але і насолоджуватися всіма перевагами дійсно європейського міста на перетині Тиси та Ріки.

Le frelon спеціально для khustnews.com/

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 11038 | Додав: admin | Теги: Хуст, Закарпаття | Рейтинг: 5.0/10
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]