Сб, 2024-04-27, 01:13
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Серпень » 7 » Кількість поранених зросла до десяти: штурм будинку експрезидента Киргизстану
21:30
Кількість поранених зросла до десяти: штурм будинку експрезидента Киргизстану

Під час штурму спецпризначенцями будинку експрезидента Киргизстану Алмазбека Атамбаєва десятеро людей дістали поранення. Операція триває досі.

Зазначається, що колишній очільник держави зумів забарикадуватись у своєму будинку. Водночас прихильники Атамбаєва повалили частину паркану навколо резиденції і прорвалися всередину. Вони захопили кількох спецпризначенців, які намагалися захопити президента, відібрали у них зброю і сильно побили.

У штабі Атамбаєва повідомили, що поранення в ході штурму отримали 10 людей. Наразі їх усіх госпіталізовано.

Очевидці повідомляють, що на території резиденції почалася пожежа, а згодом усьому Кой-Таші (селище, де розташована резиденція) відключили мобільний зв'язок та інтернет.

Державний комітет національної безпеки Киргизстану підтвердив, що "спецоперація із затримання колишнього президента Алмазбека Атамбаєва проводиться силами спеціального призначення ДКНБ КР". За непідтвердженою офіційно інформацією з Бішкека в Кой-Таш на підмогу виїхали ще три автобуси зі спецназом, щоб продовжити операцію.

Нагадаємо, у Киргизстані спецпризначенці почали операцію по затриманню колишнього президента Алмазбека Атамбаєва. Зазначимо, що Алмазбек Атамбаєв тричі викликався на допит в Слідчу службу МВС, але не з'явився. Його адвокат Сергій Слесарєв пропонував слідчим відповісти на питання письмово, але ініціатива не була підтримана. Колишній президент проходить свідком у справі про незаконне звільнення Азіза Батукаєва в 2013 році.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1501 | Додав: adminA | Теги: Киргизстан, будинок, експрезидент, штурм | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]