Вт, 2024-04-16, 13:21
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Лютий » 19 » Колишній генсек НАТО: росіяни все одно не змінюються
07:34
Колишній генсек НАТО: росіяни все одно не змінюються

Європі настав час переглянути свої відносини із США щодо спільної безпеки та усвідомити, що "свобода не є безкоштовною", заявив колишній генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен, передає DW.

Крім того, він вважає, що і Брюсселю, і Вашингтону варто приділяти більше уваги і ресурсів реалізації мінських угод для врегулювання конфлікту на Донбасі.

"Нормандський формат - найкраще, що у нас зараз є. Я хотів би більшого залучення американців до "Мінська" і до нормандського формату (…) І ЄС, і США мають працювати більше із реалізацією мінських угод", - відзначив данський політик.

Він також прокоментував заяви віце-президента США Майка Пенса. На його думку, слова про те, що "Росія відповість за свої дії в Україні", - "дуже чітка заява".

Расмуссен зазначив, що адміністрація президента Дональда Трампа повторить шлях попередників, Барака Обами, Джорджа Буша-молодшого та Білла Клінтона.

Вони намагалися перезавантажити відносини з Росією, сказав екс-генсек НАТО, проте зрозуміли, що "росіяни все одно не змінюються".

Нагадаємо, віце-президент Сполучених Штатів Америки Майк Пенс заявив, що США продовжать вимагати від РФ виконання Мінських домовленостей щодо врегулювання ситуації на сході України.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1905 | Додав: adminA | Теги: Генсек, НАТО, Росія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]