Пт, 2024-04-26, 10:32
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Квітень » 12 » Компанію, яка працювала над Siri, купить Microsoft
00:19
Компанію, яка працювала над Siri, купить Microsoft

Microsoft Microsoft веде переговори про покупку компанії Nuance Communications, що займається технологіями штучного інтелекту і проклала основу для розробки голосового помічника Siri. Про це повідомило інформаційне агентство Bloomberg.

Про угоду може бути оголошено вже на цьому тижні. Передбачувана сума угоди – $ 56 доларів за акцію, хоча умови все ще можуть змінитися.

За даними Bloomberg, капітал Nuance буде оцінений приблизно в $ 16 млрд. Це 23% вище за ціну, виставленої під час закриття торгів в п’ятницю.

Акції Nuance виросли на 3,4% в 2021 році, в результаті чого ринкова вартість компанії склала майже $ 13 млрд. Nuance внесла вагомий вклад в розвиток Siri. Розпізнавання мови голосового асистента Apple засноване на розробках цієї компанії.

Акції Microsoft подорожчали на 15%, її ринкова вартість перевищує $ 1,93 трлн. Компанія продовжує активно укладати угоди. Минулого місяця стало відомо, що компанія веде переговори про придбання сервісу відеоконференцій Discord.

Категорія: Технології та IT | Переглядів: 1418 | Додав: admin | Теги: Microsoft, компанія, Siri, Купівля | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]