Вт, 2024-04-16, 09:53
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Листопад » 27 » Контурна пластика губ та обличчя без скальпеля
18:47
Контурна пластика губ та обличчя без скальпеля

Контурна пластика губ та обличчя без скальпеля

Вікові зміни шкіри призводять до появи зморшок, помітного старіння шкіри, зміни форми овалу обличчя. У минулому з такими неприємними змінами можна було ефективно боротися лише методами лікування, які пропонує пластична хірургія. З розвитком косметології з'являються нові прогресивні методи збереження молодості і краси. Одним із них є контурна пластика губ та обличчя за допомогою застосування гіалуронової кислоти, що дозволяє без скальпеля впоратися зі змінами овалу обличчя, відкоригувати форму губ. До речі, якщо вас зацікавить збільшення губ Львів, то маєте можливість скористатися з переваг такого методу завдяки клініці DermaVita. Детальніше про процедуру та умови її проведення ви зможете дізнатися на офіційному сайті dermavita.com.ua.

пластика губи

Контурна пластика: що варто знати

Гіалуронова кислота має унікальну якість утримувати молекули води в тканинах. Усього один грам речовини гіалуронової кислоти здатний утримати близько одного літра води. Гіалуронова кислота міститься в шкірі, але з віком її кількість різко знижується, що призводить до:

  • появи зморшок;
  • обвисання шкіри;
  • інших вікових змін.

Ін'єкції цієї речовини дозволяють повернути шкірі еластичність, пружність, свіжість та молодість.

Контурна пластика може проводитися в області носогубних та міжбрівних складок, для моделювання вилиць та підборіддя, збільшення губ. За допомогою цієї методики можна:

  • надати губам додатковий об'єм і рельєфність;
  • прибрати можливу асиметричність;
  • відкоригувати форму.

Контурна пластика губ завжди в тренді

Контурна пластика губ популярна в будь-якому віці - у юних дівчат для корекції форми та у солідних пані з метою надання губам об'єму, втраченого з віком. Введення гіалуронової кислоти в ділянці носогубних та міжбрівних складок переважно застосовується при вікових змінах у цих областях обличчя. Поява цих складок підкреслює вік жінки, змінює вираз обличчя, роблячи його суворішим і похмурішим. Іноді носогубні складки бувають сильно виражені і в молодому віці, наприклад, внаслідок сильного схуднення. Здійснення контурної пластики обличчя в області носогубних та міжбрівних складок допомагає надати обличчю більш привітного та молодого виразу.

пластика губи

Здійснення контурної пластики обличчя за допомогою ін'єкцій гіалуронової кислоти дає ефект одразу після виконання процедури, що не вимагає проведення попередньої підготовки, а результат зберігається протягом тривалого часу. Після проведення цієї процедури можлива поява невеликого набряку, почервоніння шкіри та сверблячки у місці введення препарату, які через деякий час проходять. Контурна пластика здійснюється протягом одного сеансу. Корекція результату може знадобитися не раніше ніж через півроку, а то й рік після проведення процедури.

Категорія: Мода і краса | Переглядів: 1404 | Додав: admin | Теги: пластика, контурна, обличчя, губи | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]