Сб, 2024-04-27, 01:08
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Листопад » 11 » Кордони для українців закрила Бельгія
00:22
Кордони для українців закрила Бельгія

бельгія Бельгія, яка ще недавно приймала українців з негативним ПЛР-тестом на коронавірус, закрила кордони для мандрівників з України. Тепер українським громадянам, навіть повністю вакцинованим, потрібно для відвідування Бельгії підтвердити важливість поїздки. Туризм чи рекреаційні цілі такими не вважаються. Про це йдеться на сайті Офісу для іноземців у Брюсселі.

Правила було переглянуто ще 28 жовтня, а остаточно затверджено 9 листопада. Причиною нововведень називають прагнення захиститися від нових штамів коронавірусу.

В українському МЗС уточнили, що Бельгія, як і раніше, дозволяє приїзд іноземців, у тому числі з України, якщо для поїздки є досить вагомий привід. Важливою причиною може вважатися дозвіл на проживання в Бельгії або возз'єднання сім'ї: приїзд до чоловіка, партнера, батьків, якщо ті є бельгійськими громадянами.

Також дозволяється приїзд із гуманітарною місією, схваленою бельгійським диппредставництвом, або на запрошення міжнародної організації. Ще один виняток зроблено для дипломатів та перевізників.

Категорія: Спорт і туризм | Переглядів: 1363 | Додав: admin | Теги: Бельгія, українці, кордон, закриття | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]