Вт, 2024-04-16, 23:02
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2014 » Вересень » 26 » Коротка історія автомобіля Ford Orion
14:24
Коротка історія автомобіля Ford Orion

У 1983 році вперше був представлений автомобіль Ford Orion. Це був седан, який мав 3-об'ємний кузов, а також виробники встановили панорамне заднє скло і місткий багажник на 450 літрів. Ціна, для свого часу, була не малою.

Силові характеристики машини забезпечили бензиновими двигунами, обсяг яких був від 1,1 до 1,6 літра і дизельним мотором 1,6 л, 1,8 л.

Комплектації автомобіля Ford Orion дуже різноманітні - від базової до люксової версії Ghia.

Нове покоління цієї моделі, що вийшло в 1990 році, оснастили велюровим салоном, якісною збіркою і спокійним дизайном. В салоні забезпечили чимало вільного місця, але багажник зробили не великих розмірів, хоча це можна змінити, склавши задні сидіння. Мікроклімат в автомобілі Ford Orion можна регулювати за допомогою люка, розрахованого на два положення. Пасажиру забезпечена комфортна температура в салоні при жаркій погоді. А жорсткі та зручні сидіння не дадуть втомитися пасажирам і водієві навіть при тривалих поїздках.

Динамічність і маневреність цієї моделі на гідному рівні. Передбачено наявність жорсткої підвіски і хороших гальм. Двигуни встановлювали бензинові, об'ємом 1,3 літра і 1,4 л, потужність не вражає і необхідно багато палива для забезпечення руху. Також є дизель, об'єм якого 1,8 літра.

Автомобіль Ford Orion забезпечував кожному покупцеві надійність, стабільність, комфорт. Додатково до всього, ця модель мала цілком не високу вартість.

У 1993 році випуск автомобіля Ford Orion був припинений.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 11319 | Додав: defaultNick | Теги: Ford Orion | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]