Пт, 2024-04-19, 18:52
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Вересень » 1 » Короткий список необхідних речей для походу в гори
20:27
Короткий список необхідних речей для походу в гори

Короткий список необхідних речей для походу в гори

кемпінг похід гори Багато туристів-початківців дуже стурбовані зборами в гори. Перший раз, як в перший клас - страшно. Туристи, які мають багатий багаж досвіду найчастіше вже ходять без нічого, просто прихоплюючи з собою рюкзак на 5-10 кг з найнеобхіднішими речами. Новачку, який йде в гори, краще взяти всього і побільше, адже ситуації бувають різні і новачкам, які не мають досвіду здавалося б зайве спорядження може допомогти у важкий момент. Також слід подбати про місця стоянок, з'ясувати, де можна поставити намет. Тут вам на допомогу прийде Інтернет. Наприклад, інформацію про чудовий кемпінг Карпати ви знайдете в Мережі за адресою izki.ua. За його допомогою можете знайти чудове місце для намету серед мальовничих карпатських гір.

Список спорядження необхідного для походу в гори

Спальний мішок

Найперше - спальний мішок. Кожен з них має певну температуру, при якій людині буде зручно спати на вулиці. Наприклад:

  • якщо на ньому написано -2 або -5 градусів за Цельсієм, то це досить хороший варіант для використання весною або восени;
  • для літнього періоду потрібно купувати спальник, який має температуру вище, а то ви будете просто смажитися в такому спальнику.

Ліхтарик

Бажано налобний. Одна з найнеобхідніших речей. Стане в нагоді вночі для освітлення місцевості тощо.

Сірники або запальничка

Украй необхідна річ в поході. Без нього ви просто не зможете розвести багаття, а без багаття неможливо приготувати нормально їжу. Обов'язково варто купувати тільки ті сірники або запальнички, які не бояться вологості. Якщо таких не виявилося, значить потрібно покласти їх в герметичну упаковку.

Аптечка

Вона повинна бути завжди і у кожного, нехай навіть найпримітивніша. У ній має бути йод, зеленка, перекис і бинти - як мінімум. Із засобів особистої гігієни потрібно взяти щітку, пасту, туалетний папір.

Одяг

Має бути - куртка, штани, пайти, взуття. Весь одяг має бути спеціально призначеним для походів в гори. Особливо це стосується черевиків, адже якщо купити невідповідні черевики, з поганою підошвою то просто не зможете ходити від втоми весь похід. Все інше більш-менш необхідне - це накидки, підстилки і трекінгові палки.

кемпінг похід гори

Намет

Намети є ідеальним варіантом, якщо ви плануєте свій похід на кілька днів. Саме тому слід знати, всі спеціалізовані місця стоянки та кемпінги. Враховуючи цей фактор, ми і радимо використовувати можливості Інтернету.

Кемпінг в Карпатах, місце для наметів та інші умови проживання пропонує https://izki.ua/.

Категорія: Спорт і туризм | Переглядів: 1395 | Додав: admin | Теги: Карпати похід, гори, Кемпінг | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]