Пт, 2024-04-26, 00:44
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Листопад » 18 » Лідерство у колективі: важливість створення команди для досягнення мети
20:21
Лідерство у колективі: важливість створення команди для досягнення мети

YouControl — приклад успішної команди

Успіх у ролі лідера колективу, на будь-якому рівні, вимірюється продуктивністю команди. Ефективний керівник групи знає, що успішні команди включають безліч навичок лідерства, навичок управління людьми і ефективного використання процесів розвитку Лідерства. Є кілька фундаментальних блоків, які мають бути розроблені у керівника групи на постійній основі. Ці блоки впливають на мотивацію, продуктивність і механізми для досягнення високої продуктивності. Про них ми детальніше і поговоримо в нашій статті, та спершу зауважимо, що яскравим прикладом успішної команди є компанія YouControl. В Інтернеті, перейшовши за посиланням https://youcontrol.com.ua/team/, ви можете більше дізнатися про цю успішну компанію, а при потребі — і налагодити співпрацю з нею.

Основний момент лідерства у колективі - важливість вирівнювання команди

Одним з найбільш важливих з цих будівельних блоків є вирівнювання фокус-групи та членів групи таким чином, що дасть їм можливість не відключитися дорогою до досягнення їхніх цілей. Це вплине на мотивацію, продуктивність та задоволеність роботою.

Подумайте про групу футболістів на полі. Високопродуктивні команди повністю узгоджені з метою. Вони точно знають правила гри, і вони знатимуть, коли вони виграли чи програли. Кожен гравець знає свою роль і вони розуміють, як ця роль впливає на досягнення загальної мети перемоги в матчі. Але більше того, вся команда знає, які цілі досяжні цього року, і де вони наразі з точки зору досягнення цих цілей. Вони знають, коли слід відзначати віхи, і коли розбирати причини поразки і збільшити зусилля. Вони шукали сили, щоб знову піднятися на вершину.

Це те, що називається мотивацією та задоволенням від роботи, і це те, про що ефективний лідер колективу піклується в першу чергу.

Результати відсутності вирівнювання

Більшість питань, пов'язаних із поганим виконанням завдань командою, можуть бути простежені назад до недостатньої узгодженості. Це легко побачити на відстані, але часом є складним для керівника групи, щоб вчасно відстежити і бути в курсі робочої ситуації, що виникла. Подумайте про це в такий спосіб. Порівняйте наші високопродуктивні команди з групою спортсменів, яким було сказано, що вони повинні переміщати м'яч навколо поля, але їм не сказали, що це гра. Вони скоро втратять інтерес у просуванні м'яча, і далеко не мотивовані, тому швидко зазнають розчарування та роздратування. Те саме стосується команди на робочому місці.

Ключові моменти лідерства у колективі: елементи вирівнювання

Кожен член команди повинен знати, в яку гру грає команда, як ми можемо перемогти, і який вплив надасть його чи її зусилля. Хороший керівник групи працює над цим постійно з кожним членом команди та з усією командою - проводить моніторинг вирівнювання рівнів з метою покращення робочих факторів та запобігання помилкам.

Це корисно для ефективного керівника групи, щоб порівняти контрольний список, щоб вони могли оцінити нинішній стан гри своєї команди та визначити, які галузі вирівнювання необхідно відпрацювати.

Фактори, які команда повинна знати, засвоїти та мати загальне уявлення:

  • Цілі організації. Яка мета цієї організації? Хто наші клієнти? Якою є наша роль у роботі з клієнтами?
  • Якими є наші організаційні цілі цього року? Як нам цього досягти, яка стратегія? Деталь цього багато в чому залежить від рівня команди, але кожна команда повинна мати розуміння цього. Метою є забезпечення фокусу та компасу для команди, який вказує у правильному напрямку.
  • Мета команди. Якою є мета цієї команди? Хто наші клієнти, внутрішні та зовнішні? Якою є наша роль у роботі з нашими клієнтами? Що таке успіх? Як ми дізнаємось, що нам це вдалося? Яким чином наші результати команди сприяють організаційним цілям? Як ми ставимося до інших департаментів?
  • Якою командою ми маємо бути для досягнення наших цілей? Як ми працюємо разом, які процеси ми використовуємо, які цінності та стосунки у нас будуть? Ефективний керівник групи повинен бути в змозі намалювати картину типу команди, та процесу розвитку та досягнення наших цілей.
  • Роль члена групи. Яка моя роль, мої цілі та завдання? Яким чином мій внесок вплине на загальні цілі команди? Що очікується від мене, як члена команди, який внесок я маю зробити в команду? Як я дізнаюся, що мені це вдалося, або коли я перевищив очікування моєї команди та лідера?
Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 1501 | Додав: abel | Теги: бізнес, YouControl, успіх | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]