Пт, 2024-04-26, 19:49
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Лютий » 3 » Лондон опублікував "Білу книгу" та план Brexit
07:04
Лондон опублікував "Білу книгу" та план Brexit

Уряд Великої Британії опублікував на своєму сайті офіційний політичний документ, відомий як "Біла книга", в якій викладено план стосовно виходу країни зі складу Європейського Союзу.

Про це у четвер 2 лютого повідомляє ВВС.

"У "Білій книзі" викладені 12 принципів уряду (щодо Brexit), у тому числі контроль за міграцією та взяття під контроль наших власних законів", – йдеться у повідомленні.

Міністр, відповідальний за Brexit, Девід Девіс на представленні книги у парламенті заявив, що "найкращі дні у Великої Британії ще попереду", за межами ЄС.

У свою чергу лейбористи заявили, що у документі "нічого не сказано" і він був представлений занадто пізно для повноцінного вивчення".

У коментарі до "Білої книги" на сайті уряду Великої Британії також зазначається, що "цей документ надає змогу парламенту і країні чітко побачити те, чого ми прагнемо досягти у процесі переговорів про наш вихід з ЄС і у новому партнерстві з Європейським Союзом".

"Цей документ підтверджує бачення прем'єр-міністра щодо незалежних, істинно глобальних, обнадійливих майбутніх відносин Британії з ЄС", - наголошується на сайті британського уряду.

Раніше повідомлялося, що план британського прем’єр-міністра Терези Мей із виходу країни з ЄС отримав перше схвалення в парламенті.

Документ ще має бути схвалений у другому і фінальному читанні, щоб набути чинності.

Переглядів: 1787 | Додав: adminA | Теги: Brexit, біла книга, ПЛАН, лондон | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]