Сб, 2024-05-04, 06:35
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2023 » Серпень » 12 » Майже третина прибережних та озерних вод в Італії забруднена
11:37
Майже третина прибережних та озерних вод в Італії забруднена

Екологічна асоціація Legambiente заявила в п'ятницю, що майже третина прибережних і озерних вод Італії має рівні забруднення, що перевищують допустимі норми. Про це повідомило агентство Ansa.

Організація зазначила, що 124 з 387 проб води, відібраних у 40 озерах і на узбережжі 18 регіонів під час щорічних кампаній Goletta Verde і Goletta dei Laghi, показали рівень забруднення, що перевищує допустимі норми.

Legambiente висловила особливе занепокоєння станом гирл річок і каналів Італії та поскаржилася на брак інформації в районах, де купання заборонене.

Погана очистка вод, незаконні скиди, забруднення та кліматична криза залишаються головними загрозами для італійських морів та озер, а також для біорізноманіття.

Нагадаємо, торік влада Венеції звернулася до туристів з проханням використовувати для питання понад сотню громадських фонтанів, а не бутильовану воду, оскільки через пластикові пляшки лишається багато сміття.

Категорія: Розваги та відпочинок | Переглядів: 1112 | Додав: admin | Теги: прибережна, озеро, італія, забруднення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]