Сб, 2024-04-20, 07:51
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Вересень » 27 » Мешканцям Калинівки РНБО дозволила повернутися додому
22:26
Мешканцям Калинівки РНБО дозволила повернутися додому

Мешканці міста Калинівка, які були евакуйовані через вибухи на військових складах Міноборони, вже сьогодні можуть повернутися в рідні оселі

Повернутися додому мешканцям міста Калинівка дозволили в Раді національної безпеки та оборони. Про це 27 вересня зазначив заступник секретаря РНБО Михайло Коваль».

"Вирішили, що людей будуть повертати. Сьогодні рух буде відкрито і люди зможуть повернутися додому", — заявив представник РНБО.

За словами Коваля, сьогодні співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій перевірили всі вулиці в Калинівці, зібрали всі знайдені боєприпаси.

В Міноборони запевнили, що ситуація в Калинівці стабілізувалася — інтенсивність вибухів на військових складах скоротилася до 3-4 на хвилину.

Тим часом в самому місті та в навколишніх селах чергують правоохоронці. За порядком у евакуйованих через вибухи під Вінницею населених пунктах стежить 1 тис. правоохоронців. Також задіяні співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій.

У Вінницькій ОДА заявили, що сьогодні евакуювали понад 30 тис. осіб. Чиновники запевняють, що організували в місцях безпечного розміщення населення гаряче харчування та медичне забезпечення громадян.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1743 | Додав: adminA | Теги: вибухи, Калинівка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]