Пт, 2024-04-19, 01:19
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2023 » Березень » 20 » Металошукачі та аксесуари NOKTA — для виявлення металевих предметів
09:32
Металошукачі та аксесуари NOKTA — для виявлення металевих предметів

Металошукачі та аксесуари NOKTA Цілий ряд територій підлягають обстеженню та виявлення на них предметів із металу або їх деталей. Існуючи спеціальні пристрої — металошукачі — цілком із таким завданням впораються. Прилади можуть застосовуватися під час розслідування справ у криміналістиці, при обстеженні місцевості з виявлення небезпечних предметів, причому як на суші, так і у водному середовищі.

Звернувшись до нашого інтернет-магазину «Болгарка.укр», кожний покупець отримає вільний доступ до дуже широкого переліку згаданих предметів. Але найпоширеніший з них, а тому й найбільш популярний — це металошукач Нокту. Запропонований прилад дуже добре допоможе при роботах пошукового характеру, тому що працює абсолютно без перешкод та досить точно.

Характеристика та показники приладу

Металошукач Nokta — дуже досконалий пристрій, що має електромагнітне поле. Магнітний імпульс створює котушка,  яка розташована всередині агрегату. Телескопічна палиця — це зовнішній вигляд приладу. Вона здатна розбиратися та складатися. Тип шукача тут може бути глибинний, а може — підводний. Другий варіант є водонепроникним.

Металошукачі Нокту, крім цього, можуть шукати предмети у земній поверхні в абсолютно різному середовищі. Воно може бути просто нейтральним, а може бути слабопровідним. Також різні металеві вироби є можливість виявити в деревині і навіть в людському організмі. Глибина, на якій відбувається виявлення досягає 150 сантиметрів.

Людина, що збирається в тривалий похід, повинна прихопити з собою обов'язкові аксесуари.

Це:

  • лопата або ніж, які складаються та забезпечені совком;
  • сумка, в яку містяться предмети, виявлені під час дослідження;
  • рюкзак для всіх потрібних речей;
  • навушники.

Металошукач Нокта тільки виявить той предмет у землі, який необхідно розшукати, але витягується він або за допомогою ножа, якщо знаходиться не надто глибоко, або за допомогою лопати, яка як телескопічний предмет розкладається і дозволяє діставати вироби на глибині. Ніж допоможе зрізати траву, стебла і дістати неглибоке коріння.

Ціна металошукачів Nokta не велика, тому придбати їх зможуть не тільки підприємства, а й аматори, а також ті, хто займається пошуком різних предметів у приватний спосіб.

Якщо зацікавлені особи зібралися купити Nokta вироби, то потрібно звернутися в наш інтернет-магазин «Болгарка.укр». І тоді всі потенційні покупці про це ніколи не пошкодують.

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 1216 | Додав: abel | Теги: Металошукачі, nokta, металошукач, Аксесуари | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]