Ср, 2024-04-24, 22:40
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2018 » Жовтень » 21 » Microsoft Word - спосіб отримати безкоштовно
13:03
Microsoft Word - спосіб отримати безкоштовно

Microsoft Word Якщо у вас є комп’ютер, ноутбук, планшет або смартфон, і ви хочете встановити Microsoft Office, існує спосіб отримати його безкоштовно, хоча і з деякими обмеженнями. 24 вересня Microsoft анонсувала нову версію Office 2019, в яку входять нові Word, Excel, PowerPoint і інші.

Нова стратегія Microsoft для Office полягає в повній адаптації Word, Excel і PowerPoint під мобільні пристрої iOS, Android і збільшенні терміну їх підтримки до п’яти років.

Особливість нової ліцензійної політики Microsoft полягає в тому, що відкривати, читати і редагувати документи Word, Excel і PowerPoint безкоштовно можна тільки на пристрої з екраном розміром менше 10,1 дюйма. Тобто Office 2019 фактично можна користуватися безкоштовно з повним функціоналом на планшетах і смартфонах Android, iOS і Windows.

Якщо використовувати великий планшет, ноутбук або настільний ПК, то без активації Office 2019 документи можна тільки переглядати, але при цьому зберігається повна функціональність для передплатників Office 365. Це означає, що на iPad з екраном 9,7 дюймів можна повноцінно користуватися Office 2019, але на iPad Pro з 12,9-дюймовим екраном офісний пакет доведеться придбати.

Якщо Office 2019 не по кишені, то існують прекрасні альтернативи в особі таких безкоштовних офісних пакетів, як Libre Office або WPS Office, які підтримують будь-які формати документів Microsoft.

Категорія: Технології та IT | Переглядів: 1646 | Додав: adminA | Теги: отримання, Microsoft Word, спосіб, безкоштовно | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]